Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha rendszeresen szexel az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rendszeresen szexel az ember akkor nyugodtabb és jobban érzi magát?

Figyelt kérdés

Évek óta nem szexeltem már, igazából rendszeresen nem is szexeltem még. Jó dolog naponta- kétnaponta szexelni? Jót tesz az önbizalomnak? Fiú vagyok.

Igazán ha 4-5 napig nem verem ki akkor már rossz érzés mintha megtelt volna.

nov. 3. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Kinek mi. Nőként ha van, ha nincs, ugyanolyan.
nov. 3. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki feszültebb ha egy természetes és fontos testi igénye nincs kielégítve.
nov. 3. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
#1 hallottad már a b...atlan p...csa kifejezést? Szóval a nők is eléggé be tudnak feszülni a tartós szexhiánytól.
nov. 3. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Én (L30) nagyon feszült vagyok, ha nincs szex 1-2 napig. Ráadásul nem csak a kielégülés az, ami ezt fel tudja oldani, hanem egy igazi és érzéki együttlét kell. Egy gyors menet nálam csak nagyon rövid időre oldja ezt, szóval egy esti gyors menet után másnap reggel nagyon vágyom az érzéki együttlétre is.
nov. 3. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

3

Cicám,nem mindenki szex központú. Imádom a párommal csinálni, de nem lesz jobb vagy rosszabb tőle a napom/hetem. Te csöves bánat.

nov. 3. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Nekem jobb ha előző este volt valami
nov. 3. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A rendszeres szex (akár maszturbáció is), levezeti a feszültséget, tehát ha nincs szex és neked igényed van rá, akkor verd ki. Nem ciki.
nov. 3. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!