Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja a parom latni hogy mi tortenik a szeretommel?
Figyelt kérdés
1 eve tart a viszonyom a szeretommel, a parkm engedelyevel . Egyebkent ö biztatott erre. Eddig beerte azzal h havi 1x ott lehetett vsgy ha elmondtam mi tortent. Most arra ker h mutassak neki kepeket, videot , vagyis keszitsek. Ez nekem kicsit kellemetlen, testidegen.
Ö viszont nagyon eroskodik, mondvan ha mar ezt megtehetem mellette akkor ennyi neki is jar.
nov. 3. 16:00
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Egy cuckold - ős kisfiú a párod, nem férfi!
2/11 A kérdező kommentje:
Koszi, azt en jobban tudom h mi, kicsoda ö.
nov. 3. 16:03
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Kellemetlen ? De a párod mellett mást le szopni nem az ? Kamu az egész cuckoldos csávó ez is
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Fantáziálgató kisfiú a kérdező, nincs is párja :D
5/11 anonim 

válasza:

válasza:mert a párod látni és hallani akarja a hogy szexelsz a szeretőddel. a hogy nyögsz, élvezel, lovagolsz és a hogy a szeretőd farka jár, mozog a puncidban
a párodat izgatja, felizgul tőle a hogy dugsz a szeretőddel
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Biztos imádja ha úgy igazabol meg vagy rakodva es tisztában van vele ő bizony édes kevés ilyen helyzetekhez. Ettől szárnyalni kezd es az aktusotok végére ő is érintés nélkül gatyába élvez.
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Izgatja atudat és megerősítésképp látni ia akarja! Igaza van jár ennyi!
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Inkább vegyétek be nézönek. De fénykép és film készitést ne engedjetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!