Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert akarja a parom latni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akarja a parom latni hogy mi tortenik a szeretommel?

Figyelt kérdés

1 eve tart a viszonyom a szeretommel, a parkm engedelyevel . Egyebkent ö biztatott erre. Eddig beerte azzal h havi 1x ott lehetett vsgy ha elmondtam mi tortent. Most arra ker h mutassak neki kepeket, videot , vagyis keszitsek. Ez nekem kicsit kellemetlen, testidegen.

Ö viszont nagyon eroskodik, mondvan ha mar ezt megtehetem mellette akkor ennyi neki is jar.

nov. 3. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Egy cuckold - ős kisfiú a párod, nem férfi!
nov. 3. 16:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszi, azt en jobban tudom h mi, kicsoda ö.
nov. 3. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Kellemetlen ? De a párod mellett mást le szopni nem az ? Kamu az egész cuckoldos csávó ez is
nov. 3. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Fantáziálgató kisfiú a kérdező, nincs is párja :D
nov. 3. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

mert a párod látni és hallani akarja a hogy szexelsz a szeretőddel. a hogy nyögsz, élvezel, lovagolsz és a hogy a szeretőd farka jár, mozog a puncidban

a párodat izgatja, felizgul tőle a hogy dugsz a szeretőddel

nov. 3. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Biztos imádja ha úgy igazabol meg vagy rakodva es tisztában van vele ő bizony édes kevés ilyen helyzetekhez. Ettől szárnyalni kezd es az aktusotok végére ő is érintés nélkül gatyába élvez.
nov. 3. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Dikkkkh
nov. 3. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Izgatja atudat és megerősítésképp látni ia akarja! Igaza van jár ennyi!
nov. 3. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen.
nov. 3. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Inkább vegyétek be nézönek. De fénykép és film készitést ne engedjetek neki.
nov. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!