Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még kellet volna dugnom?
Figyelt kérdés
Adott csaj, sokáig kerülgettük egymást,majd át hívott este magához, átmentem,ahol kb egy órán keresztül csak azt hallgatom hogy ez is meg akarja csak dugni az is,majd benyögte aludjunk,de fingom se volt mit akar,ìgy nem kezdeményeztem,majd reggel benyögte azt hitte dugunk és azóta le rázott.nov. 3. 22:38
1/16 anonim 

válasza:

válasza:Legjobbakkal is előfordult már velem is megtörtént párszor többször nem fog tanulj belőle.
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Nem baj majd legközelebb engem megdugsz
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Hát, meg kellett volna, de egy mamlasz voltál, ez a hajó elment, és vissza se jön többé. :)
6/16 anonim 

válasza:

válasza:Gondolom, ilyen története sokunknak van. Attól függ mennyire volt jó a csaj, pár év és elfelejted.
7/16 anonim 

válasza:

válasza:Te egy pipogya alak vagy. Szeretnél dugni ezt minimum be kellett volna nyögnöd neki.
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Amikor elkezd mesélni, ott hagyod.
10/16 anonim 

válasza:

válasza:Én is voltam olyan helyzetben, amikor a lány lefekvéskor azt mondta, hogy szigorúan alvás lesz, majd amikor összebújtunk kiflibe, már tolta is a popsiját hozzám, még melegítőben voltunk.
Aztán belecsókoltam a nyakába, vállára, a kezem átölelve felcsúszzott a mellére. Kb. két perc után mát olta le a melegítőjét, elővette a farkam és úgy lesz.pott, mint egy kisangyal. Utána meg még egy jót dugtunk is. Regggel elmondta, hogy azt azért jól tettm, hogy nem én kezdtem az egészet, vagyis tudomásul vettem, amit mondott, mármint hogy csakis alvás lesz és eszembe ne jusson rámászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!