Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan értessem meg vele hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele hogy ez nekem már túl sok?

Figyelt kérdés

Baratnommel nyitott, sharing kapcsolatban vagyunk. Az egesz az en otletem volt sajnos. Ez mar 1 eve tart es az utobbi idoben mar nem elvezem igazan. Mar 3 honapja van egy szeretoje aki hozzam kepest joval dominansabb es zavaroan nagy merete van. Eloszor meg izgalmas volt, de mostanra mar megalazo amit csinalnak.

Ha felhozom a temwt azt mondja h en akartam, ne panaszkodjak.

nov. 4. 08:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Honnan tudod milyen? Mit csinálnak? Mindent elmond?
nov. 4. 08:24
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez a válasz, hogy ne panaszkodj, mert te javasoltad, akkor ennek a kapcsolatnak annyi.

Ha egy kapcsolatban az egyik fél így áll a másik problémájához, akkor vajon mennyire erős, tartalmas egy ilyen kapcsolat?

nov. 4. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Mindig eljön az ideje, hogy az ember megegye, amit főzött... csak idő kérdése.

Nálad most jött el...

Lépj ki ebből, szakíts.

nov. 4. 08:48
 4/12 Atesz-91 ***** válasza:
76%

Ha te vagy neki fontos, akkor a nagyfarkú pasit dobja.

Ha a farokra megy, akkor neked kell lépni és egy jobbat talalni

nov. 4. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom, de lehet hogy ennek a kapcsolatnak annyi. :/

Lehet hogy a nagyfarkúval jobban élvezi a szexet, és ezt ő nem akarja abbahagyni.

Ha szeretne, azt mondaná hogy rendben, beszéljük meg, és ha neked ez már így nem izgalmas, akkor befejezzük.

De úgy látszik esze ágában sincs ezt befejezni.

Meg egy ilyen mondat után, hogy bízol meg benne?

Őszintén mondom, sajnálom.

Ha az én párom mondana ilyet, azt mondanám hogy akkor szedd a cuccod, és húzzál hozzá.

És még annyi...nem ez az első eset amiről hallottam, hogy egy 3. fél bevonása, a kapcsolat végéhez vezetett.

nov. 4. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem köszönj el tőle, ebből semmi jó nem fog már kisülni...
nov. 4. 09:08
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

Bocsi de nem tudlak sajnálni.

Megérdemled.

nov. 4. 09:24
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Magad miatt akartál nyitott kapcsolatot nem gondoltad hogy forditva sül el. Így jártál
nov. 4. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Döntsd már el, hogy most ez neked tetszik-e vagy sem. Ha nem akkor meg ELŐRE alakítsd ki a játékszabályokat, amibe az is belefér hogy ha valaki unszimpi neked akkor neked is jogodban áll nemet mondani rá.
nov. 4. 09:41
 10/12 JackDanielsz ***** válasza:
76%
Már megértetted vele csak őt ez nem érdekli. Nektek annyi. A másik jobb nálad, mivel dominánsabb és nagyobb a farka ami úgy látszik tetszik a csajodnak ráadásul a dominanciáját szerintem férfiasabbnak éli meg mint a te viselkedésedet így szinte biztos, hogy ha választania kell akkor te maradsz ki. Segítettél neki találni egy olyat aki számára jobb mint te. Szakíts vele, visszaút nincs. Kurvulni fog ha tetszik ha nem. Egyetlen lehetőséged lenne ha a pasi dobná őt, így nem lenne választása, maradnál te. Más kérdés, hogy akarnál e olyannal maradni akiről tudod, hogy csak azért van veled mert a másik dobta vagyis ha ló nincs a szamár is jó. Na meg ki tudja meddig tartana, mikor kezd el neki hiányozni a "más" amit már kipróbált és kezd újra keresgélni.
nov. 4. 09:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!