Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele hogy ez nekem már túl sok?
Baratnommel nyitott, sharing kapcsolatban vagyunk. Az egesz az en otletem volt sajnos. Ez mar 1 eve tart es az utobbi idoben mar nem elvezem igazan. Mar 3 honapja van egy szeretoje aki hozzam kepest joval dominansabb es zavaroan nagy merete van. Eloszor meg izgalmas volt, de mostanra mar megalazo amit csinalnak.
Ha felhozom a temwt azt mondja h en akartam, ne panaszkodjak.

válasza:

válasza:Ha ez a válasz, hogy ne panaszkodj, mert te javasoltad, akkor ennek a kapcsolatnak annyi.
Ha egy kapcsolatban az egyik fél így áll a másik problémájához, akkor vajon mennyire erős, tartalmas egy ilyen kapcsolat?

válasza:Mindig eljön az ideje, hogy az ember megegye, amit főzött... csak idő kérdése.
Nálad most jött el...
Lépj ki ebből, szakíts.

válasza:Ha te vagy neki fontos, akkor a nagyfarkú pasit dobja.
Ha a farokra megy, akkor neked kell lépni és egy jobbat talalni

válasza:Sajnálom, de lehet hogy ennek a kapcsolatnak annyi. :/
Lehet hogy a nagyfarkúval jobban élvezi a szexet, és ezt ő nem akarja abbahagyni.
Ha szeretne, azt mondaná hogy rendben, beszéljük meg, és ha neked ez már így nem izgalmas, akkor befejezzük.
De úgy látszik esze ágában sincs ezt befejezni.
Meg egy ilyen mondat után, hogy bízol meg benne?
Őszintén mondom, sajnálom.
Ha az én párom mondana ilyet, azt mondanám hogy akkor szedd a cuccod, és húzzál hozzá.
És még annyi...nem ez az első eset amiről hallottam, hogy egy 3. fél bevonása, a kapcsolat végéhez vezetett.

válasza:

válasza:Bocsi de nem tudlak sajnálni.
Megérdemled.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!