Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivel volt a legjobb a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel volt a legjobb a szex?

Figyelt kérdés

Ha van,akkor a mostani párod vagy korábbi partnereid közül valakivel volt a legjobb? Ha ex,gondolsz még rá,lefeküdnél vele újra?

Kort,nemet is írhattok.

Köszi!

nov. 4. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Igen, a férjemmel volt a legjobb. Ez is közrejátszott, hogy hozzámentem. Minden jó volt vele, a perverzíóimra is nyitott volt.

Naná, hogy bármikor újra benne lennék. Kár, hogy most már megszűntek az együttléteink, ez nyilván megvisel, de ha valaha szét is megyünk, vele szerintem akkor is össze akarok majd járni.

44N

nov. 4. 22:00
 12/17 Kv-An ***** válasza:
72%
11 miért szűntek meg, ha együtt vagytok?
nov. 4. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Ő lelkisebb, jobban megviselik a munkahelyi gondok, változott az eletünk is (gyerekeink lettek, sokat dolgozunk). Azért 18 év alatt, amióta együtt vagyunk, mi magunk is sokat változtunk.

De hogy egy teljes választ adjak, én sokkal (tényleg sokkal) nagyobb libidóval rendelkezem, domináns és nagyon nyitott vagyok. Ez őt frusztràlta mindig is, sokszor rgy segédeszköznek érezte magát elmondása szerint.

Na ez a szakadék mélyült idővel.

nov. 4. 22:12
 14/17 Kv-An ***** válasza:
38%
13 sajnálom. Mi 20 éve vagyunk együtt, Szadomazók. Nálunk ritkul, az biztos egyszer vége lesz.An
nov. 4. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Mostani csajommal nagy az összhang, barátnőjét is behozta miután vége lett a kapcsolatának
nov. 4. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

A jelenlegi barátnőmmel. 25 éve tart.

N67/F72.

nov. 5. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

Talán az egyik exemmel, akinek anno én voltam az első. Persze nem az elején, hanem pár hónap után.

Tőlem tanult mindent, így nem meglepő módon úgy csinálta, ahogy nekem jó volt.

nov. 5. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!