Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha hármas szexhez keresek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hármas szexhez keresek pasikat, akkor az a jobb ha ismerik egymást vagy ha nem?

Figyelt kérdés
26/L

nov. 4. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha ismerik.
nov. 4. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
+ meg ha te is ismered , megbízol bennük . Tartják a megbeszélt " játékszabályokat " .
nov. 4. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jobb ha nem közeli barát. Nyilvánvalóan kell egy minimális ismeret, meg beszélgetni kell az illetővel ki mit szeretne , mit vár el. De így könnyebb az "elválás" is tőle ha pl csak alkalmi lenne vagy ha nem úgy teljesít mint amit szeretnétek.

Exemmel mi is kerestünk de akkor lányt, neki az volt a kikötése hogy ne ismerős legyen.

27/F

nov. 4. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan párhoz szálltam be akiket előtte nem ismertem .Megbeszéltük mi az ami még mehet ennek ellenére nem volt jó.
nov. 4. 20:02
 5/6 Jacobs2 ***** válasza:
88%
Jó kérdés. Én szimpátia vonalon indulnék el, nem hiszem, hogy közeli barát zacsiját szívesen nézném. Ha egyik sem a pasid de jól ismered őket beleférhet így. (Nem leszel bántva mert tudják a határokat) jó kisérletezést
nov. 4. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A magam részéről azt gondolom hogy inkább ne ismerjék egymást. Az viszont jó ha te ismered őket. Ismeretlenekkel azért veszélyes is lehet ilyenbe belemenni. Amúgy voltam már ilyenben , mindig ismeretlenekkel. A csajt persze ismertem.

54f

nov. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!