Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak, szeretitek a szemezést a nőkkel?
Figyelt kérdés
Ha egy nő belemegy a szemezésetekbe és nem mosolyodik el, csak feszülten nézitek egymást, az milyen érzés nektek?
Ebből gondolható, hogy sub a nő?
nov. 5. 09:49
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Mi van?
Még az ember viselkedéséből sem veszed észre, hogy sub vagy sem.
Nekem volt elég magas beosztású subom aki a munkában, anyaként is nagyon határozott erős nő volt, mégis élvezte, hogy a kezembe adta magát.
Egy szemezésből nem mondod meg valakiről valóban sub e, vagy csak zavarban vagy, esetleg csak fel van e izgulva és élvezi a helyzetet.
3/6 Jacobs2 

válasza:

válasza:Szerintem az is számít a reakciójában, hogy te hogyan nézed :) Pajkosan, vagy bambulsz? :) És szerintem ha mereven néz az inkább jelenti, hogy "mit néz ez rajtam?" :D
4/6 igazadvan 

válasza:

válasza:Innen már csak két lépés az, hogy valakit megerőszakoljanak, azzal a címszóval, hogy ő is akarta csak kérette magát egy kicsit, meg hogy durván szereti.
6/6 anonim 

válasza:

válasza:F szt se érdekli a szeme.
3 lyuka ami a lényeg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!