Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Genetikailag tágabb hüvellyel van esélyem kielégítő szexuális életre?

válasza:Figyelj, nem hiszem h sok mindent tudsz tenni, h a genetikad ilyen.
Konnyebben fogsz szulni.
Vagy keresel egy vastag farku pasit, de ugye 3-4 ujjnyi vastagot nem hiszem h talalsz, vagy keresel valakit, aki igy szeret, akit pont hogy izgat, hogy tag a nunid, akinek van fantaziaja, kitalalni alternativakat, ami mindkettotok szamara izgato. Lehet az pl vibri a puncidban, mikozben pl egy kis 10 centis melle van teve, mint pl az enyem.
Aztan lehetne fantazialni, meg egy pasit bevonni, dupla behatolassal szexelni meg a nunidat, stb.

válasza:Milyen amugy a testalkatod?
Vekonyabb, teltebb?

válasza:Mit meg nem adnék ilyen nőért 😅😅
"sajnos" elég vastag a farkam, így még a normál nő is nagyon szűk nekem.
Volt akinek fájt is, nem is egy...
Viszont tág nővel még nem találkoztam, de biztos isteni lehet 😍

válasza:

válasza:

válasza:Meglepő hogy milyen tájékozatlanság van ebben a témában...70 éves hölgy vagyok, nekem nincs ilyen jellegű gondom 2 szülés után sem,.
De a mai korszerű orvostudomány mindenre ad megoldást..
Erre a gondra is..mivel ez genetikai probléma kérheted a nőgyógyásztól, hogy küldjön el intim plasztikai műtétre, ahol összébb szűkítenek normál méretre...
Mielőtt sokan felhőrdülnének, hogy ilyen nincs....de van..
Konkrét példát le is írok, ami már vagy 20 éve történt../tehát már akkoriban is volt ilyen technika, azóta csak fejlődött/.
Egy ismerős hölgy szülés, vágás után nagyon tág maradt..a házasélete emiatt megromlott, a férje elhagyta...és akkor valaki elküldte egy ilyen vizsgálatra, és utána meg is műtötték..minden okés azóta nála...szóval ne add fel, keress egy jó orvost és megoldható...kívánom hogy sikerüljön és boldog életet élhess!!

válasza:Persze,ha találsz egy nagyfarku pasit
Nekem 22cm és jó vastag. Sose találkoztam még számomra tag puncival mindenki élvezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!