Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmust hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmust hogy lehet elérni?

Figyelt kérdés
Tíz év együttlétek alatt kb 2 szer sikerült a csajnak állítólag hüvelyi orgazmust elérnie előző kapcsolatában. Tehát képes rá csak nagyon sokáig és jól kell csinálni neki. De olyat is mondott hogy ha kézzel nincs bizsergetve csikló szex közben semleges neki bárhogy és bármekkora a férfinek. Egy ilyen nőnek hogy lehet megadni hüvelyi orgazmust egyre többször? Először feküdtünk le azt mondta méretben jobban passzolunk de szeretne hüvelyi orgazmust. Nekem viszont még ilyen barátnőm nem volt akinek alap szex is semleges ha nem használom a kezeim is.

nov. 5. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad a választ a kérdésedben: "és jól kell csinálni neki". Na hát akkor tanuld meg jól csinálni neki, érezz rá a tempóra, mélységre, hangolódj rá 100%-osan. Úgy nem fog menni, hogy monoton reszelést vezetsz elő.
nov. 5. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
El kell küldeni hozzám 🤣🤣
nov. 5. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mozogjon ő, ő érzi hogy mi a jó neki, ezért lovagló. Esetleg kéz a csiklón, vagy a sajátja vagy a te kezed. Majd mesélj.
nov. 5. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én hüvelyi orgazmust csak nagy méretű, vastagabb farkú férfival tudtam elérni, azt is csak lovaglóban. nekem hüvelyi orgazmushoz éreznem kell hogy a férfi aki bennem van teljesen kitölt hosszban és vastagságban is
nov. 5. 16:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Említette hogy előző kapcsolatában elég kicsi volt a fickó farka, nem tudom egyaltalán hogy sikerült kétszer így. Átlagos talán egy két centivel a feletti vagyok én is, viszont lovagló nekem nem a kedvencem de lehet össze hangolodunk. Melyik póz ideális még?
nov. 5. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

4#

Nem kicsit tág lehetsz.

nov. 5. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Megfelelő partner kell hozzá 😉 Megfelelő phallosszal ellátva
nov. 5. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

7#

Mi a megfelelő?

A Tiéd?😃

N

nov. 5. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Elsősorban a csikló izgatásról kell leszoktatni. Helyette a G-pontot kell stimulálni, masszírozni. Ezt a legjobb ujjakkal, játékokkal ingerelni. Emellett gésagolyók és rendszeres kégel gyakorlatok is sokat segítenek. Találjátok meg azokat a pózokat, amelyeknél a legtöbb inger a G-pontot éri. Nálunk ez a misszionárius, miközben a lábai a vállaimon vannak.
nov. 5. 23:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Jó ötlet, viszont nagyon igényli a csiklót erről nem tudom lejjebb lehet-e szoktatni mert kb minden pózban kell neki és magának utálja csinálni. Szívesen csinálom de ez szerintem se normális ujjam jobban kimerül mint a farkam.

tegnapelőtt 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!