Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub beállítottságú lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub beállítottságú lányok, milyen nem fizikai megaláztatás izgat titeket?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy nem minden szubot izgat a megaláztatás, és azzal is, hogy többféle megaláztatás létezik. A leggyakrabban hasonló kérdésre csak olyan válaszokat kapok mint “csapkodás, pofon, itt vagy ott megfog, stb” ezért kiemelten most olyan válaszokra vagyok kíváncsi akiket nem a fizikai megaláztatás izgat, hanem valamilyen szinten a mentális. Lehet az bármi, konkrét példával élve, ha van egy adott dolog ami miatt az önbizalmatok képlékeny, és azzal aláznak meg, vagy bármi ehhez hasonló. Ezeknek általában a kiváltó okai is komplexebb pszichológiai háttérre épülnek, ezért is tartom érdekesnek, illetve kíváncsi vagyok arra, hogy csak én vagyok-e az egyedüli szub akit nem a fizikai megaláztatás izgat.
nov. 5. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván te vagy az egyedüli!:)
nov. 5. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Engem a fenyítés is izgat
nov. 5. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Dom férfi vagyok.

Eddigi tapasztalatok alapján volt, akit a szavakkal alázás, volt, akit az ilyen helyzetben tartás, s volt, akit egyfajta életmód izgatott kegyetlenül.

Elsőre példa a mocskos szavakkal illetés, tárgyként beszélni róla.

Másodikra példa a tárgyként kezelés.

Harmadikra a 24/7 rabtartás

48/F

nov. 5. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Nárcisztikus vagyok. Az van amit èn akarok. Ha ruha ha tanga ha viselet.
nov. 5. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Megbeszélés, ismerkedés alapja. Izgat a testi alazas azt teszem a nov, de ha a mentális akkor azt. Érdekes személyiség lehetsz!

45f

nov. 6. 05:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A csúnya beszéd és amikor teljesen ledominál a pasi
nov. 6. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagosnál szőrösebb a testem,ha emiatt aláznak,az titkon izgat.
nov. 6. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!