Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar a feleségem?
Figyelt kérdés
Nyár elején közöltem vele, hogy izgatna, ha más férfival is lenne alkalmanként. Lesett az álla majd nemet mondott. Elfogadtam, de azóta folyamatosan ő hozza fel a témát. Például most is mutatott egy mikulásos szettet, hogy majd abban fog menni a pasihoz.
Ilyenkor mindig mondom neki, hogy ha így van, én benne vagyok, mehet. Viszont soha nem történik több meg nemet mond. Ennek mi értelme van? Akkor inkább el kellene engedni a témát én is azt tettem.
nov. 18. 17:54
1/17 BohócKolbász 

válasza:

válasza:Játszik a gondolattal. Fél, és izgul is egyszerre. Szerintem bátortalan még. Motiválásra vár tőled, bátorításra. Úgy izgulhat mintha egy randira készülne. Ha már megvan a kiszemelt pasi akkor nyugtasd meg, ha kell segíts neki akár a fuvarban, akár a készülődésben. Szeret téged te! :)
4/17 mantis religiosa 

válasza:

válasza:Szivat. Lenéz Téged, már nsm tart férfinak. Fog másik hapsival kefélni, de Te akkor már nem leszel a képben.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:Frocliz a drága , de talán közben izgatja is .
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Baszogatás, semmi más. Nem fog mással szexelni.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:Ha nekem a férjem ilyet mondana nagyon rosszul esne, mert szerintem ez olyan hogyha valaki a feleségén tud osztozkodni akkor az nem szereti őt igazán.
8/17 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem piszkálja a fantáziáját, de még nem meri meglépni.
Vagy a te fantáziádat húzza kicsit..
De akár kipróbálhatjátok az "őszintén beszélni róla" nevű rejtélyes dolgot is. :D
10/17 anonim 

válasza:

válasza:7-es, nem tudom, fantázia szintjén oda vissza lehet érdekes. Nekem a feleségem szokott olyanokról fantáziálni szex közben, hogy milyen lenne, ha én dugnék meg más lányokat. Mondjuk elvenném a szűzességét egy csajnak. És rohadt nagyokat élvez rá. Én ettől nem hiszem azt, hogy nem szeret és osztozkodni akar rajtam. Fel se merült bennem ilyesmi. Viszont hiába mondom neki, hogy engem meg a fordítottja izgatna, arról még csak fantáziálni se hajlandó. De úgy gondolom, hogy ha ő felhozhatja nekem ezt a témát, akkor talán én is "bűntetlenül" elmondhatom, hogy számomra mi lenne izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!