Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akar a feleségem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar a feleségem?

Figyelt kérdés

Nyár elején közöltem vele, hogy izgatna, ha más férfival is lenne alkalmanként. Lesett az álla majd nemet mondott. Elfogadtam, de azóta folyamatosan ő hozza fel a témát. Például most is mutatott egy mikulásos szettet, hogy majd abban fog menni a pasihoz.

Ilyenkor mindig mondom neki, hogy ha így van, én benne vagyok, mehet. Viszont soha nem történik több meg nemet mond. Ennek mi értelme van? Akkor inkább el kellene engedni a témát én is azt tettem.

nov. 18. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A fantáziáját lehet piszkálja, de egyedül nem fog elmenni. Te meg pupák tapsra vársz s azt várod az asszony tegye meg helyetted, ő szervezkedjen vagy mi? Kérdezz rá, szerinted milyen pasi legyen és kezdjetek el közösen 3. beszállót nézni.
nov. 18. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Előbb el fog téged hagyni. Nem tekint már rád férfiként. Aztán fog mással dugni, csak akkor már semmi közöd nem lesz hozzá.
nov. 18. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
A párom is hasonló felfogású, elutasítja de közben meg látom hogy a beszélgetéseiben miket írogat tehát valahol izgatja de fél lépni mert bizonytalan mi lesz utána
nov. 19. 07:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Nálunk probléma a diszkréció is.
nov. 19. 08:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen én sem szívesen hallanám vissza hogy ki mit csinált vele
nov. 19. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk meg a férjem szeretett volna látni de nem férfival hanem egy lánnyal.

Én is először nemet mondtam rá, majd elgondolkoztam rajta és elmondtam neki, hogy ilyen belemennék a dologba meg nem is érzésem van.

Viszont mivel én is szerettem volna látni másik lánnyal, nem csak gondolatban ahogy kényeztetik egymást, így vegül beleegyztem. De mondtam neki, hogy csak akkor ha ő is kényeztetni fogja a lányt. De ő félt, hogy megváltozna a kapcsolatunk. Erre azt feleltem, hogy hisz én szeretném és ha valami nem tetszik bármikor leállíthatom. Beleegyezett ő is. Mindkettőnknek nagyon tetszett amikor megtörtént (mármint azt, hogy én láttam mással, neki meg hogy látott engem lánnyal)és újra szeretnénk majd egyszer. Te is nyugtasd meg és beszéljétek át mindent. Mit szeretnél látni mit nem, ő mit vállal be. Kompromisszumot kötni, pl. Én azt mondtam, hogy csak akkor szexelhet mással ha láthatom(habár neki nincs igénye rá mert én vagyok az ideálja, ő maga mondta, mutatta ) és nem szeretném ha csókoloznának de amikor kinyalta a csajt, majd a lány a páromat szopta, az tetszett és legközelebb is szeretném látni.

nov. 19. 10:54
 17/17 anonim ***** válasza:

16.

Mennyi időst sikerült bevonni, hogy lányról írsz?😊

Ti milyen korúqk vagytok?

nov. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!