Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy csajtól hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajtól hogyan lehet megtudni legegyszerűbben hogy akar e tőlem valamit vagy csak játszadozik, mert örül neki hogy valaki körbe rajongja? Hogyan lehet őket legalább arra rávenni hogy mondják ki akarják e vagy nem?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert van olyan csaj aki annyira nehezen akarja adni magát, de folyamatosan legyeskedik az ember körül. Mit kéne tenni az ilyenekkel hogy hagyják abba a játszadozást és döntsenek?

Amúgy nyugodtan ki lehet nevetni hogy én milyen hülye vagyok hogy ezt se tudom meg ilyeneket kérdezek, de az építő hozzászólásoknak jobban örülnék.

Azt én is bunkóságnak tartom ,hogy rákérdezek direktbe, de előbb utóbb úgyis ki kell derülnie, hogy csak beszélgetőtárs kell neki vagy szex is.

nov. 18. 18:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Legegyszerűbben? Megkérdezed.
nov. 18. 19:04
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Szád van? beszélni tudsz vele?
nov. 18. 19:07
 3/19 Jacobs2 ***** válasza:
100%
Ha engem kérdezel én amondó vagyok, hogy amíg nem mutatja ki, hogy akar tőled valamit, addig tekintsd úgy, hogy nem. Megteheted, hogy határozottabban közeledsz felé, pl. buliban közelebb hajolsz csókra (valszeg elhajt amúgy), és kvázi teszteled. Figyelj (súlyos tapasztalásom), egy bármihez is két ember közt, két igen kell, mindkét részről. A fejed tetejére is állhatsz ha ez nincsen meg. Márpedig ha nincsen meg, a saját idődet és mentális egészségedet pazarlod. Szóval ha akarsz maradj nyitott felé, de vedd úgy, hogy semmit nem akar. (Valami oka viszont van a legyeskedésnek, de mellett a kitérésnek is. Lehet csak nem akar könnyű préda lenni, mert többet akar, és valójában ő is igenre vár tőled de komolyabbra egy szexnél? Ezt tesztelheted, ha kicsit romantikus lépésre szánod magadat. Találj ürügyet, hogy virágot vihess neki. Akármit. És figyeld a reakcióját. Örülni fog, persze, de lehet sima legyeskedés mélyül, titokban oldalról sasol, akármi. Lehet ilyesmire vár, akkor kiderülhet. Ha titokban beléd van esve akkor viszont ne fektesd le, ha nem tudod viszonozni az érzéseit nagyon fájhat neki) bocsi, hosszú lett, próbáltam építő lenni
nov. 18. 19:08
 4/19 A kérdező kommentje:

Valóban ez lenne a megoldás, ha nem az lenne hogy nem szól semmit, aztán azért utána mégiscsak legyeskedik körülöttem. Elegem van már belőle, de elhajtani a picsába meg mégse akarom mert akkor meg én vagyok a bunkó. A személyiségét imádom mert kedves aranyos, de félreérthető a viselkedése a leítak miatt. Ahhoz már túl kedves hogy semmit ne akarjon szerintem, mert azért hozzám bújik ,közeledik, meg szoktam simogatni a hátát ha kéri.

Szeritem akarja csak nem meri bevallani, mert van palija meg gyerekei.

nov. 18. 19:12
 5/19 A kérdező kommentje:
3-as értem amiket írtál, de van már kapcsolata, gyerekek, csak ki van hűlve köztük minden. Megmondta nekem hogy csak a gyerekek miatt vannak együtt. Ebben a helyzetben nehéz lenne akárhova is elhívni őt, meg virágot venni neki mi van ha megtudja a párja, ki tudja ő hogyan állna hozzá.
nov. 18. 19:15
 6/19 A kérdező kommentje:
Ajándékot még vehetek neki mondjuk Karácsonyra, ezt nem tiltja semmi, aztán meglátjuk hogyan reagál. Azt is megfigyeltem hogy nagyon sok mindenkivel beszélget, férfiakkal is.
nov. 18. 19:19
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Akkor meg szolídan próbáld meg először a nyelved letolni a torkán. :)
nov. 18. 19:23
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük, Jacobs2, a szó most Noren1989-é.

Felkészül: Kv-An és Eric Griffin.

nov. 18. 19:57
 9/19 A kérdező kommentje:
Az csak úgy szolidan szokott történni általában.., odamegyek hozzá aztán letolnám a nyelvem, az kemény lenne. Akkor tuti kiderülne akarja e. Szerintem csak mosolyogna utána.
nov. 18. 19:59
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Legyél férfi és tedd fel neki a kérdésed szemtől szembe. N
nov. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!