Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajtól hogyan lehet megtudni legegyszerűbben hogy akar e tőlem valamit vagy csak játszadozik, mert örül neki hogy valaki körbe rajongja? Hogyan lehet őket legalább arra rávenni hogy mondják ki akarják e vagy nem?
Azért kérdezem, mert van olyan csaj aki annyira nehezen akarja adni magát, de folyamatosan legyeskedik az ember körül. Mit kéne tenni az ilyenekkel hogy hagyják abba a játszadozást és döntsenek?
Amúgy nyugodtan ki lehet nevetni hogy én milyen hülye vagyok hogy ezt se tudom meg ilyeneket kérdezek, de az építő hozzászólásoknak jobban örülnék.
Azt én is bunkóságnak tartom ,hogy rákérdezek direktbe, de előbb utóbb úgyis ki kell derülnie, hogy csak beszélgetőtárs kell neki vagy szex is.

válasza:Valóban ez lenne a megoldás, ha nem az lenne hogy nem szól semmit, aztán azért utána mégiscsak legyeskedik körülöttem. Elegem van már belőle, de elhajtani a picsába meg mégse akarom mert akkor meg én vagyok a bunkó. A személyiségét imádom mert kedves aranyos, de félreérthető a viselkedése a leítak miatt. Ahhoz már túl kedves hogy semmit ne akarjon szerintem, mert azért hozzám bújik ,közeledik, meg szoktam simogatni a hátát ha kéri.
Szeritem akarja csak nem meri bevallani, mert van palija meg gyerekei.

válasza:

válasza:Köszönjük, Jacobs2, a szó most Noren1989-é.
Felkészül: Kv-An és Eric Griffin.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!