Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye ,valószínűsége van összejönni,megismerni egyáltalán olyan embereket akikkel az anyanyelvem sem ugyanaz ? Összejöhetek úgy pl,orosz vagy román nővel ha nem beszélünk egy nyelvet ? Fantáziám van velük :)
Figyelt kérdés
2025. dec. 10. 23:28
2/17 anonim 

válasza:

válasza:Igen. Ismerős összejött egy ukrán csajjal,már több éve együtt vannak de csak makognak egymásnak
3/17 anonim 

válasza:

válasza:Az anyanyelvetek nem számít, az viszont igen, hogy legyen egy közös nyelv, amit mindketten beszéltek legalább középhaladó szinten, azzal már el lehet jutni az ágyig. Én 20 évet éltem külföldön több táján a Földnek, folyékonyan beszélek angolul és spanyolul. Ezért nem volt gond több nemzetet felpróbálni, magyar barátnőm nem is volt tizenéves korom óta. Az igazság az, hogy most már vágyom arra, hogy végre anyanyelvemen tudjak beszélni valakivel egy komolyabb kapcsolatban. De már annyira elszoktam a magyar nőktől, hogy mióta hazaköltöztem BP-n is egy német után most egy venezuelai van.
4/17 anonim 

válasza:

válasza:Ha van közös nyelv akkor semmi akadálya. Nekem Amerikai feleségem van de beszélek én is angolul szoval nem kell mutogatnunk egymásnak. Románok, Ukránok, Oroszok nem az angol idegennyelv tudásukról híresek, szoval ezzel is szűkül a kör ha angolul tudsz de az ő nyelvüket nem beszéled.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:4-es a legtöbb román folyékonyan beszél angolul. Például átlagban jobban beszélnek angolul mint, németek, spanyolok, olaszok, franciák más balkáni országok. Magyarokat nem említem, Európában talán a legrosszabbak vagyunk idegen nyelvek terén.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:6-os, a román pinák teljesen jók, ajánlom őket kipróbálásra, könnyebb behúzni egy minőségit belőlük, mint magyarból.
8/17 Lacy3 

válasza:

válasza:A románok nagy százaléka tud angolul, ráadásól a kiejtésük is szinte perfekt. Köszönhetően a román ábécének. eZ TALÁN ANNAK IS KÖSZÖNHETŐ, HOGY NÁLUK A FILMEKET NEM SZINKRONIZÁLJÁK. Hallod angolul olvasod románúl. Ez is lehet a magyarázata. Az Ukránokra visszatérve, a háboru kezdetekor ahogy jöttek át, úgy intrjuvoltáa meg öket egy televizióban. Szinte minden menekűlt beszélte az angolt, nem is akármilyen kiejtássel.
9/17 Lacy3 

válasza:

válasza:6-os, legyen szerencséd hozzá. Meg fogod emlegetni életed végéig ha sikerűl szert tegyél egy román csj pinájára. Mint a 7-es írja MINŐségi.
10/17 anonim válasza:
akkor utazok is majd romániába tavasszal, de lehet nem akarnak ismerkedni mert utálják a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Vannak különbségek szexuális téren a bipoláris nők és férfiak személyisége között?
Vagy szinte ugyanaz jellemző minkét nemre?
Szimpatikusnak tűnik számotokra ez a lány külsőre? mindenekinek ugyanaz a gondoalta?
(azt hittem ezt a lagzis billentyűs műfaj legalább 10 éve kihalt)
Szerintetek egy nagyon jó kölcsönös orálszex felér egy sima szex-el?
Ugyanaz az érzés a végén?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!