Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hátránnyal indul egy pasi nálatok, amennyiben a péniszmérete átlag alatti?

válasza:

válasza:A párom szereti az átlagomat és nem is szeretne nagyobbat.
Ezt a méretet többségében a pasik tolják túl. A nőknek fontosabbak az érzelmek, mint az hogy mekkora.

válasza:2# Azért ez nem teljesen igaz.
Nekem nem nagy. Volt mikor randiztam és előtte küldtünk egymásnak ezt azt. Volt h megkérdezték nem egyszer, hogy most áll?
Nyilván nem nude volt, csak boxeres fotó.

válasza:

válasza:

válasza:Fogalmam nincs srácok miért toljátok állandóan a fa$ méregetést? Igen van aki méretre hajt. De nem mindenki, itt is vagyunk sokan és elmondjuk a méret kevésbé vagy egyáltalán nem fontos. Pl. masztizva mindig ujjaztam magam, csikló nekem nem igazán bejövős, szóval bőven megtenné az a pasi akinek legalább középső ujjam méretű szerszáma van, pedig nincs nagy kezem.An
ui. félreértés ne essék, partnert nem keresek

válasza:Részben.
Ha nem lesz önbizalom hiányos tőle a pasi akkor nem.
Ha az lesz akkor igen.
Ez az indulás.
Aztán jön a szex és az utána lévő idő.
Ha a nőnek elég a méret amit állandóan hangoztatnak de marhára nem igaz akkor nincs gond.
De ha a nőnek kevés lesz méretileg vagy mert a kisebbel ügyetlen vagy akkor szintén bukó.
Tehát valószínűség szerint nagyobb az esélyed hogy negatív lesz a vége mint hogy jól alakul.

válasza:8 annyi az egész, hogy szerintem a legnagyobb szemétség ha valakit a vele született tetsti adottsága, tulajdonsága miatt hozol helyzetbe. Szerintem ez az a terület amivel nem szabad a másik embert stresszelni. Ha nem működik a szex, akkor emberséges módon kell szakítani, nem a másikat hibáztatni. Mindenkinek megvan a saját keresztje. Mert lehet egy másik férfinak, vagy nőnek pont az lesz az ideálja.
Nem akarom elsikálni a problémát, mert minél messzebb esik valaki az átlagtól, bármi legyen is az oka, annál nehezebb neki, ez biztos. Saját tapasztalat.An

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek ez átlag, vagy kicsi?
Neki nyomják a csontnak vagy pedig a bőrfelszíntől? Nyilván úgy logikus, hogy benyomva, de ha az átlagot nem így mérték akkor lehet hogy nagyobb is az átlag. Nekem 2cmet simán levesz a zsír, pedig nincs tulsúlyom.
És ezután még többet fog nőni?
Ennyit erről. A magyaroké nagyobb mint sok fekete afrikai ország férfiaié.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!