Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hátránnyal indul egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hátránnyal indul egy pasi nálatok, amennyiben a péniszmérete átlag alatti?

Figyelt kérdés
dec. 15. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Mivel még szűz vagyok, ezért nem tudom, hogy milyen az ideális méret számomra.
dec. 15. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

A párom szereti az átlagomat és nem is szeretne nagyobbat.

Ezt a méretet többségében a pasik tolják túl. A nőknek fontosabbak az érzelmek, mint az hogy mekkora.

dec. 15. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

2# Azért ez nem teljesen igaz.

Nekem nem nagy. Volt mikor randiztam és előtte küldtünk egymásnak ezt azt. Volt h megkérdezték nem egyszer, hogy most áll?

Nyilván nem nude volt, csak boxeres fotó.

dec. 15. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Annak a nőnek akinek a méret a fontos azzal nem is nagyon foglalkoznék. Egy nőnek az kell, hogy foglalkozzanak vele, szeressék, simogassak, puszilgassák. Érezzék hogy szeretve vannak. A férfiak nagy része meg azt hiszi az kell a nőnek csak hogy nagy szerszámmal mindig keményen meg legyen ....
dec. 15. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Az enyém 16cm és nem tudom hogy ez hogy van az átlagban, de még soha nem volt rá panasz és minden hova jó! 😀
dec. 15. 20:16
 6/12 Kv-An ***** válasza:
82%

Fogalmam nincs srácok miért toljátok állandóan a fa$ méregetést? Igen van aki méretre hajt. De nem mindenki, itt is vagyunk sokan és elmondjuk a méret kevésbé vagy egyáltalán nem fontos. Pl. masztizva mindig ujjaztam magam, csikló nekem nem igazán bejövős, szóval bőven megtenné az a pasi akinek legalább középső ujjam méretű szerszáma van, pedig nincs nagy kezem.An

ui. félreértés ne essék, partnert nem keresek

dec. 15. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Csak a szoki napi incel f.szság
dec. 15. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

Részben.

Ha nem lesz önbizalom hiányos tőle a pasi akkor nem.

Ha az lesz akkor igen.

Ez az indulás.

Aztán jön a szex és az utána lévő idő.

Ha a nőnek elég a méret amit állandóan hangoztatnak de marhára nem igaz akkor nincs gond.

De ha a nőnek kevés lesz méretileg vagy mert a kisebbel ügyetlen vagy akkor szintén bukó.

Tehát valószínűség szerint nagyobb az esélyed hogy negatív lesz a vége mint hogy jól alakul.

dec. 15. 21:33
 9/12 Kv-An ***** válasza:
53%

8 annyi az egész, hogy szerintem a legnagyobb szemétség ha valakit a vele született tetsti adottsága, tulajdonsága miatt hozol helyzetbe. Szerintem ez az a terület amivel nem szabad a másik embert stresszelni. Ha nem működik a szex, akkor emberséges módon kell szakítani, nem a másikat hibáztatni. Mindenkinek megvan a saját keresztje. Mert lehet egy másik férfinak, vagy nőnek pont az lesz az ideálja.

Nem akarom elsikálni a problémát, mert minél messzebb esik valaki az átlagtól, bármi legyen is az oka, annál nehezebb neki, ez biztos. Saját tapasztalat.An

dec. 15. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem feltétlenül. Nyilván jobb a kitöltöttség érzete, de sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, szóval a lényegi játék kint történik a csiklónál, nem bent. Az sem mindegy milyen a többi terén a szexnek. Előjáték, csók, nyalás, ujjazás (teszem hozzá az ujjak sem túl hosszúak mégis okozhatsz vele orgazmust) aftercare, ha odafigyel a partnerre sztem nyújthat pont olyan jó vagy jobb élményt is mint az akinek "jobb" adottságai vannak de ezekre nem figyel. Plusz az én esetemben ez csak akkor derülne ki ha már randiznánk, megkedveltem volna az illetőt, úgy nem tűnik akkora "problémának," mert az egész embert akarod, ezzel szemben az egyéjszakás kalandok célja más, az hogy jól érezzék magukat így ott más a preferencia.
dec. 15. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Honnan mérik az átlag péniszméretet?

Neki nyomják a csontnak vagy pedig a bőrfelszíntől? Nyilván úgy logikus, hogy benyomva, de ha az átlagot nem így mérték akkor lehet hogy nagyobb is az átlag. Nekem 2cmet simán levesz a zsír, pedig nincs tulsúlyom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!