Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan eset lehet hogy nyaralason, kulfoldon, no meg ferfi szexelnek egymassal, idegenek, a no teherbe esik es ottmarad egyedul a gyerekkel?

válasza:

válasza:

válasza:Ritka, mert azért az emberek többségének van esze. Védekezik, vagy utána keres "megoldást" (abortusz). Ettől még vannak felelőtlen emberek, teherbe esnek, de azt sem tudják ki az apa.
Néha hallani olyan történetet (ismerek én is ilyen nőt) akinél szándékos volt a történet. Nem volt párja, de szeretett volna gyereket és direkt "levadászott" külföldön egy pasit donornak aki nem is tud róla, hogy Magyarországon van egy gyereke.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A férjem elmondta ,hogy azt szeretné,hogy egyszerre 2 nő elégítse ki orálisan(egyik én) Érezzek bűntudatot azért mert ez nekem is bejön? Gyakori vágy ez a férfiaknál? Aki esetleg volt hasonló cipőben milyen hatást gyakorolt a szeánsz a kapcsolatra rövid és hosszútávon?
Nem szexchat meg ilyesmi, hanem randi és dugás!
Együtt voltatok x ideig ,aztán hosszú idő eltelt,azóta családod lett,ès szembe jött ez az ex ès mèg mindig tetszett? Próbáltál vele randit ,ujra látni,akár többet is?
Hogy történt az eset? Milyen volt tapintásra?
ha nincs extrém eset nem szakad ki,stb
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!