Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok olyan eset lehet hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan eset lehet hogy nyaralason, kulfoldon, no meg ferfi szexelnek egymassal, idegenek, a no teherbe esik es ottmarad egyedul a gyerekkel?

Figyelt kérdés
dec. 18. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen
dec. 18. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sok ilyen eset lenne.
dec. 18. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Igen van ilyen nem is ritka. Nekem is lehet van gyerekem de csak sejtem érdekelni nem érdekel.
dec. 18. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ritka, mert azért az emberek többségének van esze. Védekezik, vagy utána keres "megoldást" (abortusz). Ettől még vannak felelőtlen emberek, teherbe esnek, de azt sem tudják ki az apa.

Néha hallani olyan történetet (ismerek én is ilyen nőt) akinél szándékos volt a történet. Nem volt párja, de szeretett volna gyereket és direkt "levadászott" külföldön egy pasit donornak aki nem is tud róla, hogy Magyarországon van egy gyereke.

dec. 18. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Reddites mémek szerint nyugaton ez eléggé gyakori, hogy rámásznak a feka munkanélküli trgerre, aztán...
dec. 18. 09:59
 6/8 Anonimitas7303 válasza:
79%
Egyiptomba rámásztam 1 feja csajra 2honapig szenvedtem a tripertöl!!még a szomszéd is elkapta visza fertözött minket
dec. 18. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 állítólag már feltalálták az óvszert :) Ha alkalmiban nem használod akkor ne csodálkozzatok! Amúgy meg a szomszéddal is dugtok? Mondjuk nem lehet rossz, nem egy hagymáért átkopogni a szomszédba hanem egy dugásért 😂
dec. 18. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Még a szocializmusban az ndk-s cserediák lányokat nyakra-főre lehetett dugni. Akkoriban volt náluk egy olyan rendelet, hogy az egyedülálló anyáknak ingyen utaltak lakást.
dec. 19. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Bizar vagy inkább hétköznapi eset ?

A férjem elmondta ,hogy azt szeretné,hogy egyszerre 2 nő elégítse ki orálisan(egyik én) Érezzek bűntudatot azért mert ez nekem is bejön? Gyakori vágy ez a férfiaknál? Aki esetleg volt hasonló cipőben milyen hatást gyakorolt a szeánsz a kapcsolatra rövid és hosszútávon?

Volt már olyan ,volt kapcsolatod egy csajal vagy több eset is?

Együtt voltatok x ideig ,aztán hosszú idő eltelt,azóta családod lett,ès szembe jött ez az ex ès mèg mindig tetszett? Próbáltál vele randit ,ujra látni,akár többet is?

Lányok előfordult, hogy megfogtátok más lány mellét?

Hogy történt az eset? Milyen volt tapintásra?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!