Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudtad belevinni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtad belevinni a feleséged a hármasba hogy a beszálló is nő és foglalkozzanak egymással?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom hogy akár egy prostival is összejönni egy ilyenre

dec. 21. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a barátnőm alapból vágyik ilyenre, de elég extrém szintű csajt kellene találni hozzá, nem sima szex lenne ott. Itt inkább nekem kellett a beleegyezés, viszont mivel tudom milyen vágyai, dolgai vannak, tudom engem szeret, nem utasítom el élből.

Viszont prosti élből kieső nálunk.

dec. 21. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Úgy sehogy. A feleségemmel mindketten 40 év felettiek vagyunk. Egyszer hármasoztunk eddig tavaly swinger klubban egy 22 éves sráccal.
dec. 21. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Csak akkor fog sikerülni, ha neki is vannak ilyen vágyai.
dec. 21. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Biszexuális a feleséged? Ha nem, akkor nem veszed rá semmire, és el is szégyellheted magad az ötletért. Te mit szólnál, ha egy pasit akarna harmadiknak, de csak úgy, ha téged is megd.g?
dec. 21. 17:15
 5/5 Oldfire ***** válasza:
Sehogy. Nem tervezzük. Engedélyezett csalás.
dec. 25. 20:57

További kérdések:

1-2 gyerek mellett fiatal párként le szokott csökkenni a szex mennyisége?

Nők nem vágy csökkenése az oka vagy inkább idő és energia hiány?

Milyen fórumon találhatnék szexpartnert a nejemnek?

24/L, és 28/F, friss házasok vagyunk, de nem merem bevallani a nejemnek, hogy valahogy a testiség, intimitás, nem az én világom. Azt, hogy ez nálam valami pszichiátriai probléma, vagy szimplán aszexuálitás, azt a fene tudja. A lényeg, hogy már hónapok óta ilyen-olyan...

20 feletti szűz lányoknál mennyi idő eljutni a szexig? Ti meddig várnátok rá?

Ha egy 20 feletti csaj szűz, akkor mennyi idő nagyjából eljutni vele a szexig? Ti meddig várnátok rá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!