Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatna egy depressziós férfi szimpátia alapján nem prostituált szexuális partnert? A szex sem alapfeltétel.
Inkább csak ölelkezés, csókolózás (megvan minden fogam és nem rohad a pofám), összebújás (büdös sem vagyok, ismerem a szappant).
Normál testalkatom van, bár kigyúrva nem vagyok, de túlsúlyos sem, csak a fejszerkezetem elég előnytelen, ráadásul kopasz is vagyok.
Amúgy meg csendes, zárkózott.

válasza:

válasza:Úgy, hogy beszélget lányokkal, nőkkel. Bemutatja magát, az érzéseit, és ezt a nők értékelni szokták. Sokaknál bekapcsol a megmentő anyaösztön és szívesen gondoskodnának rólad érzelmileg és szexuálisan is szimpátia alapján. Merni kell ismerkedned, és találni fogsz egy olyan lányt, akinek szimpatikus leszel.
Orvosi papírosan vagy depressziós vagy magányos vagy, és ezért elég erős depresszív időszakaid vannak?
N

válasza:Aham szexpartnert keresel, de szex ne legyen benne 😅
Amúgy a #3-asnál a pont. Megölelni, megcsókolni akkor fog egy nő ha vonzódik hozzád. A rossz hír hogy nincs olyan xy címre odamész és máris minden vadidegenhez vonzódni fognak a nők. A jó hír, hogy ott vannak a nők körülötted, de el kell csábítani őket :)

válasza:Igen, akik mind úgy jöttek össze, hogy tizen-huszon évesen bemutatták egymásnak őket vagy még mikor társkeresőn lehetett matchelni, meg nem botokkal volt tele, de ez is ritka.
Középiskola, egyetem, munkahely és a kör bezárult. Ritkán még kocsma, de ahhoz olyan típusnak kell lenni vagy ott is valakik összehozták őket.
Én hiába vagyok nyitott, hiába jövök-megyek, zaklatni nem akarom a nőket. Látványosan nem akarnak ismerkedni.

válasza:Hát akkor csatlakozz kiránduló, túrázó csoportokhoz. És ne kerüld az embereket, mert úgy tényleg nehéz lesz megismerkedni valakivel is. Nem fog hozzád toppanni a semmiből a tökéletes partnerjelölt.
Vagy, internetes ismerkedés...

válasza:A #9-esnél a pont, keress akkor olyan embereket akiknek hasonló a hobbija, a lényeg, hogy mozdulj ki! A négy fal között ülve nem fog megtalálni a szerelem. Van egy csomó kiránudló, túrázó csoport, menj velük.
S fogadj meg még egy tanácsot: ne egyből a phinára hajts! Ne egyből megdugni akarj mindenkit, hanem először csak ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem szükséges hozzá, de lehet másoknak más a véleménye, erre lennék kíváncsi. Volt esetleg olyan hogy nem volt meg a vonzalom, kémia mégis összejöttél egy nővel?
Szűrésnél ott van, hogy melyik nap, melyik település, de nem szeretnék egyesével minden várost beírni, pont az volt a jó benne, hogy tudtam nézelődni, válogatni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!