Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők tényleg szeretik análisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg szeretik análisan kényeztetni a barátjukat/férjüket?

Figyelt kérdés

Random redditten találkoztam egy ilyen gondolattal, és érdekel, hogy ez mennyire gyakori jelenség?

Illetve ezt hogyan kell elképzelni? Ez felizgatja a nőket? A férfiaknak nem érzik kényelmetlennek vagy megalázónak?

jan. 4. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Nyilván nem mindenki. Ez egyénfüggő. Valakinek bejön, izgatja, valakit pedig taszít vagy hidegen hagy.

An-nak bejön például!😁☺️

21/Férfi

jan. 4. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Amióta ő csinálja velem, azóta én is vele ( semmi durva mem történt) és igen izgató mindkettőnknek

N

jan. 4. 20:31
 3/8 ezmostanevem ***** válasza:
82%

Kiprobáltunk ezt azt a kölcsönös örömszerzés jegyében anál terén is.

De én pasiként az egyszeri alkalmakat letudva nem éreztem kéztetést hogy ezekből rendszert csináljunk. Akkor izgalmas volt a párommal kiprobálni , de sokkal jobban szeretjük ha én csinálom a feleségemnek .

40es pár

jan. 4. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk is a férjem jobban szereti csinálni nekem, de sosem mond nemet ha "eltéved" a kezem pl

2es voltam

jan. 4. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Én imádom a fenekeket. Egyszerűen szeretem nézni, markolni...stb

Szeretem kapni is az anált, de mindig szerettem volna csinálni a páromnak is (akár csak ujjazni, akár dugni is) na most ujjazásig jutottam csak (akinél)de végül is ez is kielégít.

Legalább ezt hagyja és élvezi, így tovább nem erőltetem :)

jan. 4. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiszoktam nyalni a párom fenekét, tetszik hogy mennyire odavan tőle. Néha előfordul még hogy szopás közben bedugom egy ujjam.
jan. 5. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 7. 10:28
 8/8 sensuality ***** válasza:
100%

Egyszerűen meg lehet beszélni.

Ami egy párkapcsolatban legyen az alkalmi is ha jó simán mehet anal is.!

febr. 15. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, nők, ha análisan kényeztetnétek férfi partnereteket, akkor kivel tennétek?

- ujjal - anal pluggal - dildóval - vibrátorral -felcsatolhatós műpénisszel - kétvégű műpénisszel

Lányok, akik análisan is szeretik kényeztetni a pasit?

Ujjal, anal pluggal, dildóval vagy felcsatolhatóssal a legizgalmasabb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!