Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányoknak van stricijük általában? A most meggyilkolt Dolly nevű lányról jutott eszembe a kérdés, vajon ha lett volna stricije,akkor is két nap lett volna,mire megtalálják a holttestét?

válasza:

válasza:

válasza:52es . Azért nem nézzél már annyira gyagyásnak hogy pontos navigációt le fogok majd írni .
Pláne annak tudatában h tudom h a "jó akaró" hisztis rosszindulatú kolleginák is figyelik az oldalt na meg pláne néhány Strici meg RL admin tag ...
Tudod nem minden kuurva hülye
De az biztos hogy Te egy incel Balf×sz vagy akinek még egy prostituált is azt mondja hogy Boccs DE NEM . Vagy tuti hogy legalább van 1 olyan mobil számod ami kontakt listás és le vagy tíltva a többségnek és inkább fel se veszik a telefont neked a kolleginák de lehet már én se .
Vanak napok mikor úgy kezdem a napom h előre 8-10 számot tíltok lista alapján szoval már lehet te is le vagy tíltva amilyen sügér agresszív mindent tudó okoskodó a stílusod . Érezhető hogy egy frusztrált visszautasított népművészeti cserépedény vagy .

válasza:53 hsz, ennél gyengébb választ még életemben nem hallottam! :D :D Komolyan azon aggódsz, :D :D stricik és kolleginák figyelik az oldalt és kiderül az inkognítód, bár azért sanszos, amit írsz, mert privátban meg bárkinek megadod a nyilvános rosszlányokos linkedet!!!!! Hát persze! Stricik ezzel vannak elfoglalva, hogy a rosszlányokon a prostis kérdéseket figyelik! És ha regel ide strici és elkéri privátban, akkor is megtudja, és privátban elküldöd a linket, de privátba már azt nem küldöd el, hogy panna kecskemétről a szőke csaj. Érted az ellentmondást a hsz-ban. Az meg külön szánalmas, hogy nekem elkezdesz személyeskedni.
És persze a reggeli körlevélben - gondolom a fuckface-ne megkapod, hogy kiket kell tiltani!
Másik nem járok prostikhoz, mert gusztustalannak tartom, hogy osa tegyem be, ahová azon a héten vagy aznap berakták előttem már vagy 20-an, bocs de ennél azért igényesebb vagyok, és pláne nem fizetek egy nőnek, azért az órának nevezett 5-10 percért plsz 10 perc fürdés, hogy jól lehúzzanak, amikor felmész egy társkereső oldalra és olyan nőket, mint a rosszlányokon bárhol találok! Azért nem a minőségi, igényes nők mennek prostinak! Akik bármilyen s.ggombás csávót lepippantanak pár ezresért!!!!
Te nem prosti vagy, hanem egy kamugép, aki még kamuhozzászólásokat is ír, azt a látszatot kelltve, hogy mennyien állnak mellette!
Te szerintem egy tizenéves csávó vgy, aki arra polirozza a bohócot, h itt előadja, h ő prosti!
De komolyan, ez a kolleginák és stricik is figyelik az oldalt, ezen besírtam! :D :D :D :D :D Régen nevetettek meg ennyire!

válasza:Jót nevettem ..
Akkor barátnőnek is teljes körű szüzet keres . Az aszt jelenti hogy nem csak a puncija szűz de nem szopott nem tolták seggbe se ..
Tudod te hány civil nem prostival találkozol te akin végig ment a fél falu.
Meg gruppizik meg swinger
Jajj hagyd már magad baszki .
Fogadni merek h az utolsó exed is több kukit fogott mint fakanalatt
Ezek az ingyen kurvincák a szajhák akik mindenkié azt még keresni se keres de át ad neked egy életre szóló földi finomságot

válasza:Jah és nagyon sajnálom hogy olyan tapasztalatod van akik csak lehúznak
Vannak akiknek normális a hozzáállása
Aki igényes az nem fogad mindenkit akinek van egy kis pénze .
Az tényleg a legalja

válasza:Kedves "asdghfji": Nekem nincs problémám a szőrös felsőtesttel
Vendég téren se. Nincs nálam olyan elvárás hogy legyél csupasz csiga . A többi dologból amit írtál és eme kérdésedből Tudom hogy nem rég voltál nállam és nagyon kellemes élménnyel távoztál .. Azt is elmesélted hogy mennyi csaj bunkózott veled alaptalanul.

válasza:55, 56, 57 az ilyen komment a szánalmas! Kiforgatod azt, amit leírtak! Azért ne vonjál már párhuzamot a között, hogy valaki szabad akaratából, mert ő is akarja, ez a vágya lefekszik valakivel, kölcsönösségi alapon, meg aközött, hogy pénzért, válogatás nélkül, futószalagon bárkivel lefekszik! És hagyd ezt a süket dumát, hogy te megválogatod, a franckarikát, ha fizet a legutolsó szőrös albán cigányt is lecidázod.
Egy prostit ne nevezz már igényesnek, aki füvel-fával, futószalagon pénzért megtesz olyat, amit nem is élvezz, az minden csak nem igényes. Ha te prosti vagy, akkor egy mérhetetlenül igénytelen ember vagy, aki minden egyes kuncsafttal saját magát alázza meg és hagyd a süketelést, hogy nincs más választásod, meg alig keresel, mert senki nem fog sajnálni. Ha olyan szar azt normális munkával is meg tudod keresni, nem kell egy lecsúszott, megvetett igénytelen prostinak lenned! Utoljára talán 15 évesen fizettem valami 1000 ft egy prostinak!!! Hát annyit is ért. Sok nőt megcsináltam, nem egyet én húztam le, mert ennyire ostobák, mint te is, hogy semmi tartásuk és önbecsülésük sincs, mint neked. Sőt egyszer haverommal egy prsotit is lenyúltunk, kb. 200 ezret, az a legszebb, hogy az ilyen nem fog rendőrhöz menni, mit mondana, hogy curva vagyok és a curvalkodós pénzem lenyúlták? :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sőt voltam olyannál, akit lecumiztattam, aztán nem fizettem neki, mondtam 5 ft-ot nem ért, nem volt ott semmi strici! Azt mondta ok! Na ennyit a hozzád hasonlókról. Eleve ha előre fizetsz már lehúztak, onnantól a csajon múlik minden! :D :D :D :D :D :D

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!