Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányoknak van stricijük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányoknak van stricijük általában? A most meggyilkolt Dolly nevű lányról jutott eszembe a kérdés, vajon ha lett volna stricije,akkor is két nap lett volna,mire megtalálják a holttestét?

Figyelt kérdés

jan. 10. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:

Jujj gyerekek . Itt valami nagyon félre ment.

Én nem vagyok elkeseredve .

Nállam nincs futószalag . Itt nincs olyan hogy ha van pénzed már jöhetsz is ..

Nem tetszik a beszéd stílusod nem fogadlak aztán lehet tele vagy pénzzel de pont kaksizok rá .

febr. 2. 21:26
 62/78 anonim ***** válasza:
100%

58# Szóval 15 évesen prostiztál és akkor a tarifa még 1000 Ft volt. De volt amelyiktől 200 ezret meg lenyúltal, ezek szerint azt is max. 15 évesen.

Érdekes történet! :D

febr. 3. 09:04
 63/78 anonim ***** válasza:
100%
62-es, de várj, volt akit meg 5 ezerért cumiztatott le. Más nőket meg lehúzott.És ő mondja magáról, hogy igényes... Vicces az emberke :)))
febr. 3. 09:15
 64/78 anonim ***** válasza:

63as nem róllam beszél ..

Az s.o.s francia Mellre élvezéssel 15.000Ft rövid szopinál nincs nállam szájba élvezés

febr. 3. 14:00
 65/78 anonim ***** válasza:
0%

62 ezt te gondolod oda! Tanulj meg olvasni, mert a szövegértés nem megy! Nem írtam olyat, hopgy mindkét eset 15 évesen volt, ezt te gondolod oda.

63 as olyat meg nem is írtam, hogy valakit 5 ezerért lecumiztattam, azt te képzeled oda, szövegértés neked sem megy! Hol írtam 5 ezret? :D :D :D :D:D :D :D :D

64, tudjuk te meg a sikeres szipi-szopi kft. vagy. Kamuzol itt arról, hogy prosti vagy! :D :D :D :D :D

febr. 3. 15:57
 66/78 anonim ***** válasza:
0%
61es te egy kamu vagy! Hagyjad már magad! Erre vered titokban, hogy prostinak adod ki magad? Meg, hogy te megvállogatod? Sőt még önéletrajzot, meg számlakivonatot és lelkészi ajánlást is adnak neked a kuncsaftok. Hagyjad már ezt a kamu szöveget!
febr. 3. 15:58
 67/78 anonim ***** válasza:
59 igaz! :D
febr. 3. 15:59
 68/78 anonim ***** válasza:
0%
66 nem tudom ezeket honnan vetted egy szóval se írtam ilyeneket h számla kivonat meg anyám kínja össze keversz a másik kurvával aki 2 gyereket nevel és 2 lakást tart fennt
febr. 3. 16:17
 69/78 anonim ***** válasza:
100%

65# te egyre idegesebb vagy... Hiába a sok :D :D :D a mondataid végén,nagyon frusztrált vagy, teljesen ez jön le a szavaidból. És valami olyasmit is írtál, hogy rég nevettél ennyire, vagy ennyit. Hát sajnálom, mert akkor nagyon elcseszett életed lehet, ha csak itt a gyk-n és ilyen dolgokon tudsz nevetni.

Normális ember az életben a barátaival, családjával nevet jókat, de úgy néz ki, neked ez hiányzik az életedből. ( mivel te írtad, hogy rég nevettél ennyit)

Mindegy, írj még itt nyugodtan, a mondatok mögé rakj sok-sok :D :D :D-t, ha így kicsit könnyíteni tudsz a nyomorodon, hiszen muszáj valahol a sok frusztrációt levezetned. Hajrá, gyerünk! Mi itt vagyunk, szívesen olvasunk!

Azt meg amúgy te írtad, hogy 15 évesen fizettél utoljára prostinak, szóval amiket ott összerhordtál mesének mint egy Andersen, mind 15 éves korodig kellett megtörténnie, ugye? Hiszen állításod szerint akkor jártál utoljára prostinál.

(Amúgy bevallom,én még soha nem voltam rosszlányoknál,nem szorulok tényleg rá, van párkapcsolatom, a Dolly miatt kezdtem olvasgatni az itteni írásokat)

Ja és nem én vagyok sem a 62-es, sem a 63-as, sem a 64-es akiket itt "megszólítottál".

febr. 3. 18:33
 70/78 anonim ***** válasza:
0%
De a 69es te vagy, és akkor nem téged szólítottalak meg! De szövegértés, az nem megy neked sem! Igen 15 évesen fizettem utoljára prostinak, azóta nem. A 200as sztori 10 évvel későbbi. Hol az ellentmondás? Én nem látom! És miből vezetted le, hogy "annak 15 éves koromig kellett megtörténni" !!!! ????? :D :D :D És vicces, de ezek szerint neked is car lehet az életed, ha itt osztod az észt, ez szépen visszament! :D
febr. 3. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!