Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányoknak van stricijük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányoknak van stricijük általában? A most meggyilkolt Dolly nevű lányról jutott eszembe a kérdés, vajon ha lett volna stricije,akkor is két nap lett volna,mire megtalálják a holttestét?

Figyelt kérdés

jan. 10. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
Ez egyre jobb. Akkor itt már 2db 4 pipás prosti van. Az idegbeteg meg a 2 gyerekes c type.
febr. 4. 04:09
 72/78 anonim ***** válasza:
100%

Az idegbeteg az aki sok :D :D :D írogat

Az egyik csaj normális korrekt

A másik valóban C type

febr. 4. 04:59
 73/78 anonim ***** válasza:

A Sok :D írogató az idegbeteg

Csak Ő nem prosti hanem egy incel kisfiú.( még a K is el zavarja h bocs de Nem) kamu sztorikat oszt meg 18 év alatt senki nem fogad kuncsaftot . Hacsak nem valami roma csajnál volt a szemét égetőnél náluk ez családi szokás h 18 év alatt kurélnak

febr. 4. 05:02
 74/78 anonim ***** válasza:

70 erre vered magad h annyira suttyó vagy hogy ki raboltál 25 évesen egy prostit ? Tényleg annyira szar életed van hogy annyit nem keresel hogy prostit lopsz meg ? Komolyan szaros 200 ezer forintra vered itt magad ..

Ha ez azt hiszed menő . Hát tévedsz .. annyira se vagy férfi h ezt a pénzt te keresd meg csak lopással

Ez egy gennyes férfiakban húzás volt egy köpedék vagy

Csíra csicska gyász

febr. 4. 05:07
 75/78 anonim ***** válasza:
73 as na megint egy prostikkal kapcsolatos kamusztori! Mert te el szoktad kérni a személyijét? 16-17-18 éves srácokat is simán fogadnak! Miért kamuztok te meg a háromgyerekes egyfolytába?
febr. 4. 10:02
 76/78 anonim ***** válasza:
38%

74 hsz, egy nem raboltam ki senkit, először nézd meg a btk-t, hogy mi számít rablásnak, tudom neked a lopás, rablás ugyanaz. Ez maximum lopás lenne, ha tudná bizonyítani, de eleve egy 25 éves sztori!

Kettő, látom te a tipikus fizetős, lehuzhatós pancser vagy, akiben előjön az irigység, hogy őt meg mindig lehúzza egy fizetős csajszi. Amúgy, pont lecarom mi a véleményed, vagy, hogy te így ismeretlenül kit minek tartasz! Az életben általában mindig azok csicskulnak be egyből, akiknek itt mint neked nagy az arcuk!

febr. 4. 10:05
 77/78 anonim ***** válasza:

76 nem tudom melyik régióban

De én pl gyereket nefogadok

Simán elküldöm ha kölök képű ha meg a hangja kölkös akkor mondom neki h ne haragudj fiatal körút nem fogadok . Kinyom és tíltom ..

febr. 4. 17:17
 78/78 anonim ***** válasza:

76 ... Nő vagyok

Lényegtelen h rablás vagy lopás mert mind2. Anyagi kár okozás szoval nem lett szebb a sztorid ...

A másikhoz össze vissza pofázol évekről egyik komidba azt írod 15 évesen fizettél elsőnek aztán 10 évvel később ami 25 éves koromban lopsz 200 ezret

Most meg azt írod 25 éves sztori

Minimum 50 éves vén fasznak kéne lenned

De a stílusod egy 28-35 éves gyíké akit mindenki visszautasít .

febr. 4. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!