Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyi kérdésnél olvasom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi kérdésnél olvasom hogy innen találkozott már nővel egy férfi. Valahogy ezt nem hiszem, ezért kérdezem az itt jelen levő nőket, tényleg volt már olyan, hogy itt megismert pasival találkoztatok élőben?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van ebben a fórumban női válaszoló (valós nő, mert tudjuk hogy néha férfiak is kiadják magukat nőként válaszolva)? Milyen arányban lehetnek női felhasználók?

Volt már nő, aki innen megismert férfivel találkozott? Mi lett belőle (egyszeri alkalom, valamilyen kapcsolt, esetleg komolyabb)?

jan. 13. 19:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
4 palival találkoztam innen. 3 szexuálisan nulla volt. A három értékelhetetlennel nem akartam többet találkozni. Egyel kapcsolat lett.
jan. 13. 19:22
 2/24 anonim ***** válasza:
78%

Közel 1,5 éves kapcsolatom volt innen életem legszebb nőjével. A démonaival viszont nem tudott megküzdeni,engedett a félelmeinek. Szakítottam vele.

37/F

jan. 13. 19:22
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Én anno 2 fiatalemberrel jöttem össze innen. Az egyikükkel néhány hónapig tartott a dolog, a másikukkal jó pár évig.
jan. 13. 19:24
 4/24 anonim ***** válasza:
44%
Akik innen találkoztatok, ti küldtetek egymásnak előzetesen képet? Vagy meglepetés volt teljesen, hogy hogy néz ki a másik?
jan. 13. 19:24
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

A nagy része full kamu, azok a nők, akikkel megbeszéltem itt randit, 90%ban nem jöttek el. Hogy ez miért jó, arról gőzöm sincs, hogy ez most vicces, hogy megszivatsz egy ismeretlen faszit, vagy mi a logika mögötte, nem értem.

Na mindegy... A maradék 10%, akivel találkoztam, azok viszont jópofa, aranyos lányok voltak, volt, hogy szex is lett a dologból - szóval lehet itt ismerkedni férfiként is, de csak az vágjon bele aki bírja, hogy sokat fog koppanni.

jan. 13. 19:25
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Több pasival is taliztam már.
jan. 13. 19:27
 7/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem, nem ismerkedésre van ez a felület. Csak olvasgatni járok fel.
jan. 13. 19:38
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk volt képcsere. Nagy vonzalmat nem éreztem, de adtam esélyt a dolognak.
jan. 13. 19:44
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

Volt innen kapcsolatom és több is lehetett volna.

F

jan. 13. 19:48
 10/24 Kv-An ***** válasza:
87%
Itt legalább nem lehet azt mondani lehúznak, mert ingyenes. Ahogy látom a pixin vagy más fizetős oldalakon is sok a panasz kamura és ott még fizetsz is.An
jan. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Találkoztatok már ilyennel? Járnátok bikinifétises férfival?

Azt mondta, nem idegenekre izgul a strandon. Hanem, hogy azért vette tucatszám a bikiniket a baránőinek, hogy mindegyikben szexdeljenek. Állítólag nagyon szereti a bikini anyagát. Elmondása szerint, tudja, hogy egy nőnek ez nem élvezetes, ezért igyekszik uralkodni...

Találkoztatok már nagyon vékony dominákkal?

Tudom, hogy a testalkatnak semmi köze ahhoz, hogy valaki domináns vagy nem, de nekem mégis fura, hogy ha olyan lány domináns, akit a legtöbb fiú/férfi fél kézzel össze tud roppantani

Letezik olyan h egy tüzes férfi átadja a szexuális energiajat egy nyamnyilanak ugy hogy soha nem is talalkoztak?

Pl van egy közepes vermersekletu nő összejön a tüzes férfival hozzá szokik ágyban a gyors temperamentumhoz elojatek,meg a vége. Szetmennek . Majd összejön egy gyenged feminim toketlen pasival akivel jo kijön lelkileg es a pasit hozzaszokatja egy nagyobb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!