Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi kérdésnél olvasom hogy innen találkozott már nővel egy férfi. Valahogy ezt nem hiszem, ezért kérdezem az itt jelen levő nőket, tényleg volt már olyan, hogy itt megismert pasival találkoztatok élőben?
Egyáltalán van ebben a fórumban női válaszoló (valós nő, mert tudjuk hogy néha férfiak is kiadják magukat nőként válaszolva)? Milyen arányban lehetnek női felhasználók?
Volt már nő, aki innen megismert férfivel találkozott? Mi lett belőle (egyszeri alkalom, valamilyen kapcsolt, esetleg komolyabb)?

válasza:

válasza:Közel 1,5 éves kapcsolatom volt innen életem legszebb nőjével. A démonaival viszont nem tudott megküzdeni,engedett a félelmeinek. Szakítottam vele.
37/F

válasza:

válasza:

válasza:A nagy része full kamu, azok a nők, akikkel megbeszéltem itt randit, 90%ban nem jöttek el. Hogy ez miért jó, arról gőzöm sincs, hogy ez most vicces, hogy megszivatsz egy ismeretlen faszit, vagy mi a logika mögötte, nem értem.
Na mindegy... A maradék 10%, akivel találkoztam, azok viszont jópofa, aranyos lányok voltak, volt, hogy szex is lett a dologból - szóval lehet itt ismerkedni férfiként is, de csak az vágjon bele aki bírja, hogy sokat fog koppanni.

válasza:

válasza:

válasza:Volt innen kapcsolatom és több is lehetett volna.
F

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt mondta, nem idegenekre izgul a strandon. Hanem, hogy azért vette tucatszám a bikiniket a baránőinek, hogy mindegyikben szexdeljenek. Állítólag nagyon szereti a bikini anyagát. Elmondása szerint, tudja, hogy egy nőnek ez nem élvezetes, ezért igyekszik uralkodni...
Tudom, hogy a testalkatnak semmi köze ahhoz, hogy valaki domináns vagy nem, de nekem mégis fura, hogy ha olyan lány domináns, akit a legtöbb fiú/férfi fél kézzel össze tud roppantani
Pl van egy közepes vermersekletu nő összejön a tüzes férfival hozzá szokik ágyban a gyors temperamentumhoz elojatek,meg a vége. Szetmennek . Majd összejön egy gyenged feminim toketlen pasival akivel jo kijön lelkileg es a pasit hozzaszokatja egy nagyobb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!