Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölelés: a fizikai érintésen túl, szexuális irányultságod szerint, ki, milyen módon teszi azt, mit ad számára testileg, lelkileg, amikor a barátja, szerelme, társa karjaival magához vonja őt? Élményed, korod, nemed köszönettel veszem. Eleonóra

válasza:Baráttal (pasiként) nem igazán szoktunk ölelkezni. Lány barát ha nyakamba ugrik annak nagyon örülök. Alapvetően nagyon szeretem ha megölelnek vagy én valakit, de ez ritka.
Szerelmessel... nekem a menny. Ott nekem megáll az idő, egy buborékban vagyok. Minden gond és az idő odakint, mi pedig bent. A karjaimban volt, csak úgy csendben. Kezem a jobb térdén ami fájós neki. Éreztem a lényét, szinte belém olvadt a lelke. Azt nagyon megélem.
Hogy mennyire? Amikor vége lett az egésznek majdnem rámentem. Nem hittem, hogy létezik ilyen fájdalom. De azokért a percekért bevállalnám megint. Van olyan mélység ami nélkül vétek meghalni, hogy nem élted át.
(47f hetero)
Jacobs2 "lelki szemeim" előtt, látom ahogy írod a gesztusod fizikai levezetését
és megértem a pszichés állapotodat. Köszönöm soraidat!
Hetero nőként, ezt érzem - kölcsönös vonzódásnál, érzelmi kapcsolatban - kezemmel a derekát, gerincét tartva, azokat lágyan simogatva, a másik kezemmel a nyakszirtjét könnyedén cirógatva, magamhoz húzva egész testét, úgy, hogy közben, érezzem annak minden rezgését, melegét, halljam a szíve "zakatolását" is.
Fokozatosan, mélyen beszippantva bőrének illatát
- akár a L'Oréal Men Expert Barber Club golyós dezodorát is,
ez lehet más is, nem ez a lényeg :)) -
a fejemet a bal vállára hajtva, a nyakára apró forró csókokat hintve, úgy, hogy a pihe puha szőrszálai is "táncot" járjanak közben.
Ekkor, ugyan, egy helyben vagyunk, de mégis egyszerre,
finoman "ringatózunk"!
Eleonóra

válasza:Látom voltál már szerelmes kérdezö :)
Igen így.
Ezzel a lánnyal a már hűvös őszi esőben csókolóztunk, és rommá ázva. Míg élek nem felejtem el. A szeme szikrázott a boldogságtól.

válasza:Mit ad? Tömören, ott vagyok ahol lennem kell. Van üdvözlő, búcsú, szex ölelésünk, és összeölelkezve alszunk 20 éve. Reggeli ébredés, vagyis a párom ébren. 52 éves vagyok.
ui. valójában kifliben alszunk és fordulunk.

válasza:Nőként nem igen vagyok egy ölelkezős típus, viszont ha már valakinél azt érzem, h úgy megölelném, akkor ott már van valami, minimum kémia.
Egy nézés, pillantás, egy illat vagy akár szexuális gondolatok akár egy idegennél is előidézik azt, h vágyom a közelségére, ölelésére, a testére(nem csak szexuális értelemben), egyszerűen kell, mert mintha feltöltene akkor ez az érzés mámor.
Partnerrel, ha van szerelmemmel akkor az maga a Mennyország!
Igen, kb megszűnik tér és idő, megáll a homokóra addig még tart és utána folytatódik az idő.
Bár minden elvesztegetett(ölelés nélküli) perc hiábavaló.🙂
Igen, An
a kifli formák mély, bensőséges, intim kapcsolódást adnak,
miközben, igen erős a közelség és most, hogy még meg is osztottad
- a fotót, amit köszönök neked! - vizuálisan is mutatja a köztetek lévő bizalmat, az összetartozást.
Ami kortól független!
És közben a nonverbális kommunikációddal is jelzed a másik embernek, hogy
: itt vagyok neked!
Eleonóra
5/6 anonim nő részére: jó, hogy megosztottad érzéseidet.
..."Bár minden elvesztegetett(ölelés nélküli) perc hiábavaló.🙂..."
Értelek, a fenti mondatod nagyon megfogott.
És milyen jó, hogy Közben: + oxitocin ( öröm, szerelem... ) és minusz kortizol ( stresssz .... ) hormonok érkeznek, távoznak.
Valamint, az esemény során, megerősödik mindkettőtök önbecsülése! Eleonóra
Kapcsolódó kérdések:
Kérlek, hogy írd meg, hogy mikor kezdtél el ezzel ismerkedni, azt hogy hogyan, és most hány éves vagy. Kérlek, hogy írd le, hogy mit szeretsz a BDSM-ben. Pl. csak a kiszolgáltatottságot, hogyha megkötöznek, és/vagy az alá-fölérendeltséget is, aztán a fájdalmat is ha...
Szexuálisan meg lelkileg is?
Nekem ekkora. Mondjuk más téren is katasztrófa az életem (karrier, ismerkedés, családtag halála, súlyos betegség) szóval nálam a depresszió már régóta adott, de arra lennék kíváncsi, ha közületeknek hirtelen a fenti méretre redukálódna a farka, akkor hogy dolgoznátok fel?
Pl van feleség,de a szex nem nyújt túl nagy örömöt testileg.Lelkileg viszont igen. 50F
Nagyvonalakban soha nem voltam a nők kedvence. Bár sokan (ismerősök, családtagok) helyes srácnak tartanak, soha nem voltam a nők kedvence. Ez következik abból is, hogy egyrészt én soha nem voltam egy túlzottan nagypofájú, társasági ember, nem járok bulizni, nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!