Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ölelés: a fizikai érintésen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ölelés: a fizikai érintésen túl, szexuális irányultságod szerint, ki, milyen módon teszi azt, mit ad számára testileg, lelkileg, amikor a barátja, szerelme, társa karjaival magához vonja őt? Élményed, korod, nemed köszönettel veszem. Eleonóra

Figyelt kérdés

jan. 18. 13:22
 1/8 Jacobs2 ***** válasza:
91%

Baráttal (pasiként) nem igazán szoktunk ölelkezni. Lány barát ha nyakamba ugrik annak nagyon örülök. Alapvetően nagyon szeretem ha megölelnek vagy én valakit, de ez ritka.

Szerelmessel... nekem a menny. Ott nekem megáll az idő, egy buborékban vagyok. Minden gond és az idő odakint, mi pedig bent. A karjaimban volt, csak úgy csendben. Kezem a jobb térdén ami fájós neki. Éreztem a lényét, szinte belém olvadt a lelke. Azt nagyon megélem.

Hogy mennyire? Amikor vége lett az egésznek majdnem rámentem. Nem hittem, hogy létezik ilyen fájdalom. De azokért a percekért bevállalnám megint. Van olyan mélység ami nélkül vétek meghalni, hogy nem élted át.

(47f hetero)

jan. 18. 13:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Jacobs2 "lelki szemeim" előtt, látom ahogy írod a gesztusod fizikai levezetését

és megértem a pszichés állapotodat. Köszönöm soraidat!

Hetero nőként, ezt érzem - kölcsönös vonzódásnál, érzelmi kapcsolatban - kezemmel a derekát, gerincét tartva, azokat lágyan simogatva, a másik kezemmel a nyakszirtjét könnyedén cirógatva, magamhoz húzva egész testét, úgy, hogy közben, érezzem annak minden rezgését, melegét, halljam a szíve "zakatolását" is.

Fokozatosan, mélyen beszippantva bőrének illatát

- akár a L'Oréal Men Expert Barber Club golyós dezodorát is,

ez lehet más is, nem ez a lényeg :)) -

a fejemet a bal vállára hajtva, a nyakára apró forró csókokat hintve, úgy, hogy a pihe puha szőrszálai is "táncot" járjanak közben.

Ekkor, ugyan, egy helyben vagyunk, de mégis egyszerre,

finoman "ringatózunk"!

Eleonóra

jan. 18. 14:12
 3/8 Jacobs2 ***** válasza:

Látom voltál már szerelmes kérdezö :)

Igen így.

Ezzel a lánnyal a már hűvös őszi esőben csókolóztunk, és rommá ázva. Míg élek nem felejtem el. A szeme szikrázott a boldogságtól.

jan. 18. 14:19
 4/8 Kv-An ***** válasza:

Mit ad? Tömören, ott vagyok ahol lennem kell. Van üdvözlő, búcsú, szex ölelésünk, és összeölelkezve alszunk 20 éve. Reggeli ébredés, vagyis a párom ébren. 52 éves vagyok.

[link]

ui. valójában kifliben alszunk és fordulunk.

jan. 18. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Nőként nem igen vagyok egy ölelkezős típus, viszont ha már valakinél azt érzem, h úgy megölelném, akkor ott már van valami, minimum kémia.

Egy nézés, pillantás, egy illat vagy akár szexuális gondolatok akár egy idegennél is előidézik azt, h vágyom a közelségére, ölelésére, a testére(nem csak szexuális értelemben), egyszerűen kell, mert mintha feltöltene akkor ez az érzés mámor.

Partnerrel, ha van szerelmemmel akkor az maga a Mennyország!

Igen, kb megszűnik tér és idő, megáll a homokóra addig még tart és utána folytatódik az idő.

Bár minden elvesztegetett(ölelés nélküli) perc hiábavaló.🙂

jan. 18. 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, An

a kifli formák mély, bensőséges, intim kapcsolódást adnak,

miközben, igen erős a közelség és most, hogy még meg is osztottad

- a fotót, amit köszönök neked! - vizuálisan is mutatja a köztetek lévő bizalmat, az összetartozást.

Ami kortól független!

És közben a nonverbális kommunikációddal is jelzed a másik embernek, hogy

: itt vagyok neked!

Eleonóra

jan. 18. 15:01
 7/8 A kérdező kommentje:

5/6 anonim nő részére: jó, hogy megosztottad érzéseidet.

..."Bár minden elvesztegetett(ölelés nélküli) perc hiábavaló.🙂..."

Értelek, a fenti mondatod nagyon megfogott.

És milyen jó, hogy Közben: + oxitocin ( öröm, szerelem... ) és minusz kortizol ( stresssz .... ) hormonok érkeznek, távoznak.

Valamint, az esemény során, megerősödik mindkettőtök önbecsülése! Eleonóra

jan. 18. 15:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Lányos zavaromban:)) mármint 5/7
jan. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

A BDSM-et kedvelő nők mit élnek meg lelkileg egy-egy szeánsz alatt?

Kérlek, hogy írd meg, hogy mikor kezdtél el ezzel ismerkedni, azt hogy hogyan, és most hány éves vagy. Kérlek, hogy írd le, hogy mit szeretsz a BDSM-ben. Pl. csak a kiszolgáltatottságot, hogyha megkötöznek, és/vagy az alá-fölérendeltséget is, aztán a fájdalmat is ha...

Egy 15 cm hosszú, 3.5 cm vékony (11.5cm körbemérve) pénisszel ti depresszióba esnétek vagy akár öngyilkosok lennétek? Lelkileg hogy dolgoznátok fel?

Nekem ekkora. Mondjuk más téren is katasztrófa az életem (karrier, ismerkedés, családtag halála, súlyos betegség) szóval nálam a depresszió már régóta adott, de arra lennék kíváncsi, ha közületeknek hirtelen a fenti méretre redukálódna a farka, akkor hogy dolgoznátok fel?

Hány éves korig normális az önkielégítés?

Pl van feleség,de a szex nem nyújt túl nagy örömöt testileg.Lelkileg viszont igen. 50F

Hogyan engedjem el, h soha nem voltam sikeres a lanyoknal? Hogyan legyek túl ezen lelkileg?

Nagyvonalakban soha nem voltam a nők kedvence. Bár sokan (ismerősök, családtagok) helyes srácnak tartanak, soha nem voltam a nők kedvence. Ez következik abból is, hogy egyrészt én soha nem voltam egy túlzottan nagypofájú, társasági ember, nem járok bulizni, nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!