Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura,ha felállt a legjobb lánybarátomra?
24 éves vagyok és a legjobb barátom lány. (21) Múltnap percekig megölelt,mert màr rég találkoztunk, és nagyon felállt nekem,azt hittem szétrobban a gatyám. Legszívesebben megcsókolgattam volna mindenhol.
Ti hogy kezelitek (főleg szingliként) az ilyet? Nagyon megkívántam őt

válasza:Szerencsés esetben ő is izgul rád, már csak valahogy meg kell tudnod tőle. Teremts hangulatosabb környezetet vagy fokozatosan építsd fel a beszélgetéseid egyre pikánsabb irányba.
Ha ő nem így érez, akkor eléggé esélyes hogy veszhet a barátság vagy egy jót mosolyog rajtad. :)

válasza:Ajjaj. Ha vannak ilyen vágyait iránta akkor azt neked kell fejben helyre tenni. Különben a barátságotok rovására fog menni.
Ha tényleg fontos neked és barátként szereted akkor ne gondolj rá jó csajként. Ő egy barát tök mindegy, hogy puncija van vagy nem.
Döntsd el a puncija a fontosabb vsgy a barátságotok.
33L

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ez már a 2. alkalom volt, hogy eme dolog megtörtént. Én már több lánnyal voltam szexuális kapcsolatban (de ő még szűz), ő viszont több fiúval csókolózott. A helyzetet bonyolítja az hogy mi együtt színészkedünk már 3 éve és nagyon jó volt a kapcsolatunk mindig is és már...
Van egy lány akivel 3 éve nagyon jóban vagyunk, úgy tekintünk egymásra mintha testvérek lennénk és úgy is viselkedünk, idegen helyen is azt mondjuk hogy tesók vagyunk. Láttuk is már egymást meztelenül, nem vagyunk szégyellősek egymás előtt és nem izgulunk egymásra,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!