Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti már éltetek át...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti már éltetek át olyat, hogy annyira szerettetek valakit, hogy nem tudtátok/nem akartátok megdugni?

Figyelt kérdés
Szó szerint hallottam ezt mástól. Én nő vagyok, úgyhogy nem az én tisztem megmondani, de azt hittem, ez inkább ellenkezőleg jellemző.

jan. 27. 22:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Pusztán a szeretet miatt nem.

Olyan volt, hogy más illata volt és olyan érzésem volt mintha "megcsalnám" (igen csak az illata miatt).

A másik eset amikor nagyon kancás volt, de elég beteg is szegény és nem tudtam ráhangolódni, mert azt éreztem miattam igyekszik és valójában nem is vágyik erre. Hiába tocsogott.

jan. 27. 23:01
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha annyira nagyon szeretem, akkor nem győzöm ölelgetni, simogatni, puszilgatni.❤️
jan. 27. 23:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan már volt velem, hogy nem a szexre vágytam vele, hanem 99%-ban arra hogy az igazi szeretetett megélhessem vele és öleljem, pusziljam és elmondhassam neki, hogy mennyire szeretem. DE ez időszakos és hogyha tetszik a másik előbb utóbb rád jön az is, hogy nagyon kívánod, mert 0-24ben nem nyomja el a testi vágyakat az a mámor, hogy belebolondulnál annyira szeretnél szeretni.
jan. 27. 23:15
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Előfordult olyan, hogy olyat cselekedtem, amit szexxel akart meghálálni, de láttam rajta, hogy fáradt, meg amúgy nincs hangulata rá, így akkor mondtam neki, hogy ha nem akarja, akkor nem kell ezt tenni. Bizonyos nők értékelik, ha nem vagy szexgép.
jan. 28. 01:27
 5/19 A kérdező kommentje:
Itt arra gondoltam, hogy úgy általában véve nem akar szexelni a pasi, mert úgy érzi, hogy ezzel "beszennyezi" a nőt, hogy úgy mondjam.
jan. 28. 01:46
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

Hat én nőként meg azzal nem akarok együtt lenni aki iránt érzelmeim vannak

Még csokolozni sem

jan. 28. 02:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Nekem ilyen utoljára 20 évesen szüzen volt gondolatban, hogy szopást nem akarom, mert megalázó a csajnak. Ha már ez a "beszennyezem" érzést írtad.

jan. 28. 05:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt ilyen h az első időkben a szépen finoman lassan szeretkezés volt,aztán egyszer azt éreztem hogy most jó alaposan jó keményen vágjon alá a szerelmem,rajta is éreztem h amúgy gyorsítani szeretne a tempón de visszafogja magát.Biztattam h nyugodtan nem baj erre vágyunk mindketten.És utlólag elmondta hogy azért nem akarta mert "beszennyeződik"a szerelmünk és h ez ilyen állatias és nem akart csak úgy megku..i,mert h neki különleges vagyok.Megbeszéltük nincs ezzel sem semmi baj ha néha vadabb szexre vágyunk,mert imádok vele szeretkezni de azt is imádom mikor odavág és megmutatja h igazi férfi:D
jan. 28. 09:19
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem éltem még át ilyet. Ha szerelmes vagyok és kölcsönös akkor előbb utóbb szex lesz.
jan. 28. 09:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem max olyan van, hogy ha meglátok egy szimpatikus, helyes nőt (nem rég is volt ilyen) akkor nem a szex jut eszembe elsősorban, ha nem, hogy milyen szép, vonzó és udvarolnék neki és randiznék vele

Persze majd valamivel később, ismeretség után jöhet majd a szex is

26F

jan. 28. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Volt már öngyilkossági kísérletetek?

Hogyan éltétek túl és hogyan fogadott titeket utána a családotok, szerettetek? Kivel találkoztatok először és mit mondott? Megoldódott az ami miatt meg akartatok halni?

Volt már öngyilkossági kísérletetek?

Hogyan éltétek túl és hogyan fogadott titeket utána a családotok, szerettetek? Kivel találkoztatok először és mit mondott? Megoldódott az ami miatt meg akartatok halni?

Fiúk! Volt már olyan, hogy szerettetek egy lányt, de annyira megbántott titeket, hogy vissza akartatok neki vágni?

Mondjuk tett veletek valamit vagy mondott nektek valamit és utána azt akartátok,hogy szenvedjen ő is és ezért kitaláltatok valamit,ami nem igaz,vagy csak durván elküldtétek őt vagy ti is bántottátok őt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!