Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti már éltetek át olyat, hogy annyira szerettetek valakit, hogy nem tudtátok/nem akartátok megdugni?

válasza:Pusztán a szeretet miatt nem.
Olyan volt, hogy más illata volt és olyan érzésem volt mintha "megcsalnám" (igen csak az illata miatt).
A másik eset amikor nagyon kancás volt, de elég beteg is szegény és nem tudtam ráhangolódni, mert azt éreztem miattam igyekszik és valójában nem is vágyik erre. Hiába tocsogott.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hat én nőként meg azzal nem akarok együtt lenni aki iránt érzelmeim vannak
Még csokolozni sem

válasza:#5:
Nekem ilyen utoljára 20 évesen szüzen volt gondolatban, hogy szopást nem akarom, mert megalázó a csajnak. Ha már ez a "beszennyezem" érzést írtad.

válasza:

válasza:

válasza:Nekem max olyan van, hogy ha meglátok egy szimpatikus, helyes nőt (nem rég is volt ilyen) akkor nem a szex jut eszembe elsősorban, ha nem, hogy milyen szép, vonzó és udvarolnék neki és randiznék vele
Persze majd valamivel később, ismeretség után jöhet majd a szex is
26F
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan éltétek túl és hogyan fogadott titeket utána a családotok, szerettetek? Kivel találkoztatok először és mit mondott? Megoldódott az ami miatt meg akartatok halni?
Hogyan éltétek túl és hogyan fogadott titeket utána a családotok, szerettetek? Kivel találkoztatok először és mit mondott? Megoldódott az ami miatt meg akartatok halni?
Mondjuk tett veletek valamit vagy mondott nektek valamit és utána azt akartátok,hogy szenvedjen ő is és ezért kitaláltatok valamit,ami nem igaz,vagy csak durván elküldtétek őt vagy ti is bántottátok őt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!