Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pénisz gyűrűt ki használ??...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisz gyűrűt ki használ?? Jobb vele a sex?? Csak a farokra vagy a golyó alá tesztek??

Figyelt kérdés
jan. 29. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vastag a farkam, így a legtöbb péniszgyűrű, amit találtam nagyon elszorított, de még magát a kilövellést is lefogta. Így pár próba után elvetettem.

Ha vékonyabb vagy, akkor szerintem érdemes, mert akkor nagyon jó vérbőséget okozott, csak hát az orgazmus nálam nem lett jobb.

jan. 29. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Én használok 68 vagyok nőm már nincs úgyhogy csak masztihoz. Tényleg megvastagitja csak a farkam tövére rakom élvezés után leveszem de utána is sokáig vastag marad
jan. 29. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
A farkadra kell ráhúzni, kicsit stabilabb tőle az erekció mert gátolja a vér visszaáramlását. Csodát viszont ne várj tőle!
jan. 29. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Én csak esztétika miatt hordok néha.

De akkor napközben is mintvegy ékszer.

Fakat és golyot is áthuzom rajta.

Nem merevedés miatt kell.

jan. 30. 05:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Keringési betegséged ugye nincs?
jan. 30. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok írni olyan 40-42 db eszközt, öltözéket, fegyvert kütyüt, amit egy mai modern katona használ a csatatéren? Egyéni felszerelésekre gondolok.

Össze kellene szednem 40-42 db ilyen cuccost. Kütyüket, fegyvereket, védő ruhákat, minden modern dolgot, amit ma egy modern hadsereg katonája használ. Minden érdekel. Nem konkrét fegyver nevek, hanem fajtái érdekelnek. Tudnátok segíteni ebben? Nekem ez mostanában nagyon fontos lenne.

Lányok, ki használ gésa golyót, és mi a tapasztalata vele?

Miben segít, mikor hordjátok, mennyi idősek vagytok?

Használ valaki gésa golyót?

Mennyire nehéz megtanulni a viselését és mennyire tud megerősíteni?

Milyen tapasztalatai vannak, aki rendszeresen használ gésa golyókat?

Mennyi ideig használtad, illetve észrevettél-e bármilyen pozitív változást?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!