Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez természetes? Lehet tenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes? Lehet tenni valmit ellene?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy 25éves lány vagyok. És az a problémám hogy nagyon kicsi a hüvelyem, a bárom pénisze már fájdalmat okoz. Párom pénisze 17/5, ez még nem is mondható orbitàlisan nagynak. De ebből is a 14cm már elég. Voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi rendelleneset. Voltam pszichológusnál is, javasolta hogy próbáljam meg mű pénisszel. Hátha nem tudok ellazulni párom mellett, de a műpénisszel is ugyan ez a probléma. Párom nagyon kedves mindig odafigyel rám hogy ne okozzon fájdalmat de élvezzem.
febr. 8. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Kisebb és vékonyabb műpénisz kezdetnek, az se baj ha puhább anyag, és gyakorlás.
febr. 8. 11:57
 2/8 Gézu5 ***** válasza:
69%
Szüneteltesd a behatolást kicsit, ....csináljatok minden egyebet,mert lehet nagyon rágörcsölsz...és lehet közben egyszer csak simán be tudja tenni, mert nem azzal foglalkozol, hogy befér vagy se .
febr. 8. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Én is azt javaslom picit hanyagoljátok.

Lehet 1 hónap elég arra kicsit másabb legyen a szitu😊

febr. 8. 12:40
 4/8 Jacobs2 ***** válasza:
100%

Egy kicsit vaginizmusra hajaz, de nem mondtad a fájdalom természetét.

Szétfeszít e, vagy mozgáskor fáj csak? (Pl extra sikosito segithet e)

Csatlakozom a többiekhez, behatolást kicsit hanyagolni, és magadon kísérletezz kicsit.

febr. 8. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget.

#4. Amíg a makkját behejezi nem szokott fájni bár utána sem fáj, inkább feszül és egy kicsit kellemetlen. De ez akkor is van mikor 2ujjal szeretnék maszturbálni, vagy a műpénisszel játszanék kicsit. Mert nagyon kívánom, be is nedvesedek rendesen azzal sincs gond. De lehet már túl rá stresszelek mert lassan 1éve együtt vagyunk és nekem ő az első.

febr. 8. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondold el, hogy fáj akkor az anál. Lehet kicsi a fájdalom küszöböd.
febr. 8. 15:43
 7/8 Jacobs2 ***** válasza:

Pontosan sejtem mire gondolsz, 16/5-6 között vagyok (mikor mennyire erektált) és volt, hogy nagyon óvatosn kellett mozognom, mert lassan tágult a lány. (Ezért sem akarnék nagyobbat) A makk nagyon szivacsos természetű, összenyomható, azzal azért nincsen gondod, a test része viszont nem

Egyéni gyakorlás lesz a fő megoldás. És a lassú mozgás, esetleg te ülsz rá csiklózva akkor jobban tudod szabályozni. Gondolom sima óvszer jött be, a rücskös túlirritál téged.

febr. 8. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem hasznalunk gumit.

6#

Az anállal nincs gondom :)

febr. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Természetes fanszőr első szex során zavaró lehet egy nőnek?

Igényes vagyok és tiszta, legtöbb helyen borotválom magam, de a fanszőrzetet meghagyom természetesre és elég sűrű is. Érdemes ezt megbeszélni első szex előtt vagy ha esetleg a nőt zavarja , akkor majd úgyis szól szex után? Előző páromat nem zavarta, de nem...

A nők miért hiszik el a magazinok és plakátot által sugallt hamis szépségideált?

Gondolok itt például arra, hogy sok nő elégedetlen a megereszkedett melleivel, holott a természetesség sokkal nagyobb vonzerő a művi formáknál. Van olyan nő, aki önmagával elégedetten, büszkén él együtt természetes, de hamis szépségideálhoz képest tökéletlen vagy...

Van aki szexuális vonzalmat érez természetes nudista nők iránt?

Mindenütt az van, hogy ez nem normális, ha ilyen történik, ez nem a szexualitásról szól....stb. Ha mégis van aki azt érez, mi az ami vonza?

Szeretitek a striákat egy nőn?

Sztem gyönyörűek bárhol vannak..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!