Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lányok, nektek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lányok, nektek volt olyan szexben kívüli helyzet amikor lefogtak? (Pl egy vízibomba csatánál tinédzserlánykét vagy más helyzetben)

Figyelt kérdés

febr. 14. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Ne akard már ennyire túltolni a BDSM témát, mert miattad úgy járunk, mint a lábfétises és cuckoldos hülyékkel, hogy az emberek ilyen beteg hülyének képzelik el az összes embert aki a témában járatos és vágyai vannak.

Ne legyél ennyire hülye, hogy magad alá és még alánk is baxol a butaságoddal!

febr. 14. 08:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez pont nem szexel kapcsolatos kérdés
febr. 14. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

#2:

Akkor ne rakd a szexualitás kérdésbe, plusz ne akard a BDSM-et ennyire túltolni sem itt, sem máshol. Mert napok óta jönnek ezek a hülye kérdések és ezekbe un bele az ember, ezek miatt gondolja majd, hogy a legtöbb BDSM fanatikus ilyen gyökér beteges ostoba megszállott aki ennyire csorgatja a nyálát és vergődik.

febr. 14. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
vízibomba csata... öcsisajt ne játszd a dímdomot bdsm-esdit ha fejben még az óvodás korszakodban vagy!
febr. 14. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Ne vagyok sub, de igen, volt.
febr. 14. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt több helyzetben is.
febr. 14. 13:11
 7/9 A kérdező kommentje:
6 és milyen helyzetekben
febr. 14. 20:10
 8/9 A kérdező kommentje:
4 azt csak egy példának írtam, mert ott sokszor előfordul hogy lefogják a lányt viccből akit meg akarnak dobni. De mondhatnám a húsvéti locsolást, oltást, piercing szúrást is
febr. 15. 07:22
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyok szub, viszont haspólóban voltam egy kolis bulin, és az egyik srác mindig bökdöste a hasamat, mikor egymásba botlottunk. Én mindig ellöktem ilyenkor magamtól, aztán az egyiknél nem engedte többet, hanem az egyik kezével összefogta a két karomat, a másikkal pedig megcsiklandozta a védtelen köldökömet.
febr. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Lecsuknak ha vizibombat dobalok az emberekre a tetorol?

a strand mellet vagyunk, az emberek vizesek es nem a fejukre hanem csak elejuk. lehet ebbol barmi baj vagy rendorseget lehet hivni?

Mit csináljunk a születésnapomon?

Oké, nyárvan szoval azt terveztem hogy vizibombázunk. De ez nem elég. Nincs medence nincs trambulin nincs tarsasjatekaim szóval nem tudom mitcsináljak hogy ne unatkozzanak. Őtlet?

Mennyi ideig bírha a héliummal felfújt vizibomba?

Szeretnek felfujattatni kicsi lufikat delelőtt(mert csak akkor van nyitva az a bolt), de csak este lenne rá szükség. Ugye addig még kibirják?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!