Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Válás után ki hol ismerkedik? Alkalmi vagy komyoly kapcsolatot kerestek? Eléggé kijöttem az ismerkedésből.. 47F
Figyelt kérdés
febr. 14. 22:30
1/3 Kv-An 

válasza:

válasza:Szerencse dolga. Bárhol lehet társkereső, való életben, akár itt, ahol tudsz beszélni nővel.... Mi pl. DC cseten jöttünk össze.An
3/3 Kv-An 

válasza:

válasza:DC++ fájlcserélő egykor népszerű alkalmazás volt. Van rajta egy közös cset mint itt a kérdés, és privát.An
További kérdések:
Lányok, nők, van még ilyen puncija másnak is?
A mostani párom egy elvált 38 éves anyuka, nagyon baba puncija van, olyan kicsik a kisajkai, hogy széthúzott puncinál talán egy babszem nagyságú. Van még olyan nő akinek ilyen kicsi kisajka van?
Titokzatos Hölgyek, ki az akinek a jelenlegi partnere, férje élete legjobb szexuális élménye és ki az aki a múlt élményeit idézi fel időnket?
Ha nem a mostani a legjobb akkor mi hiányzik a múltból nektek? Van olyan aki sem a múltban sem a jelenben nem volt ilyen téren boldog? Ha igen neked mi hiányzik?
Egy férfi prostituált hogyan keres?
Órabérben van ő is és mennyi az annyi? Megválogathatja a kuncsaftjait pl nemi alapon? Mit lehet tudni a témában?
Férfiak fiúk! Minden lány fenekét kinyalnátok/kinyaltátok akivel valaha dolgotok volt vagy nektek is kell egyfajta különösen erős vonzalom ehhez?
Én a mostani páromnak imádom csinálni viszont az előző kapcsolataimban ezt el sem tudtam képzelni hogy csináljam nekik Ez miért lehet, ez ennyire intim, intimebb mint a punci?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!