Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, aki szexi bugyira élvezett rá?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy fiatal csaj bugyija, de nem volt ott a csaj, csak a bugyi, így rá élveztél?febr. 26. 11:17
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Igen, én többször is. Szexi fekete bugyira, tangára.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Tudom most jön a fúj és beteg vagyok duma, de a nevelt lányom bugyijába...
Illetve volt olyan is, amikor egy uszodában a csaj az öltözőszekrény felé tartva elejtette a bugyiját. Na abba vagy 4x beleélveztem.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:Rendszeresen élvezek bugyikra. Húgom bugyijára.
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Rendszeresen hokizok rá női ruhákra. Ma egy szép bőr melltartóra engedtem:)
8/13 anonim 

válasza:

válasza:Igen, 12 évesen osztálykiránduláson páran elloptuk a lányok használt bugyijait, és abba. A tisztába nem mertük. :D Utána balhé lett, de nem merték megmondani, miért, csak annyit kérdezgettek, hogy volt-e valaki, aki más ruháihoz nyúlt. Szerencsére nem történt több, így utólag nagyon gáz dolog, és még gázabb lett volna, ha mondjuk rendőrségi ügy lesz belőle
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Ugyanaz a kérdés századjára. Amúgy igen, megesik
10/13 anonim 

válasza:

válasza:Gyermekkoromban sem, ma meg már... A klasszikust idézve nem a bugyi a legjobb dolog a világon, de nagyon közel van hozzá! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Csajok mi a véleményetek a szájba és az arcra élvezésről?
Melyik jön be nektek? Hova szeretitek még kapni? 🙂
Férfiak! Miért izgat a legtöbbeteket az, ha egy nő domináns?
Miért izgat titeket a bőr/latex/szőrme ruha vagy bármilyen szexi ruha egy nőn? Kort is írjatok, kíváncsi vagyok!
Csajok ti szeretitek a testre élvezést?
Hova szereted kapni a spriccet a pasitól?
Csajok hova élvezzen a végén a férfi?
Hová szereted kapni?
Csajok hova élvezzen a végén a férfi?
Hova szereted kapni? Hova nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!