Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nehezen nedvesedik a barátnőjük, nekik a nyakra puszi, ölelés sem segít?
Nekem a barátnőm ha az ölembe ül, szemből, ölelem, markolok a fenekét, puszilom, nyalom a nyakát attól nagyon be tud indulni.
A nehezen nedvesedő lányoknak ez nem segít?
Nekem a barátnőm konkrétan ezektől tocsog szex közben.

válasza:

válasza:Amint kívánod a szexet és vágysz rá, tested reagál. Már amennyiben minden rendben egészségileg.
Az, hogy nehezebben nedvesedik, azt jelenti tovább kell hogy ráhangolódjon, vagy szexuális vágyat kelts benne.
F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#8
Sok nő így van, először nyalás, mert a hüvelyük gyengén nedvesedik és nem jut nedv a hüvelyen kívülre a kisajkakhoz.
Mondjuk volt egy csajom aki mondta néha, "már térdig nedves vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Inkább csak ölelkezés, csókolózás (megvan minden fogam és nem rohad a pofám), összebújás (büdös sem vagyok, ismerem a szappant). Normál testalkatom van, bár kigyúrva nem vagyok, de túlsúlyos sem, csak a fejszerkezetem elég előnytelen, ráadásul kopasz is vagyok. Amúgy meg csendes, zárkózott.
24 éves vagyok és a legjobb barátom lány. (21) Múltnap percekig megölelt,mert màr rég találkoztunk, és nagyon felállt nekem,azt hittem szétrobban a gatyám. Legszívesebben megcsókolgattam volna mindenhol. Ti hogy kezelitek (főleg szingliként) az ilyet? Nagyon megkívántam őt
Élményed, korod, nemed köszönettel veszem. Eleonóra
lányok ha pl az utcán nem olyan sok ember közelében megölelne egy fiú ismerősötök és egyszer csak adna nyakrapuszit, de ti hagynátok magatokat mert nem vagytok odáig a fiúert, de valamilyen szinten bejönne nektek akkor képesek lennétek ettől nagyon beindulni?!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!