Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek nehezen nedvesedik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nehezen nedvesedik a barátnőjük, nekik a nyakra puszi, ölelés sem segít?

Figyelt kérdés

Nekem a barátnőm ha az ölembe ül, szemből, ölelem, markolok a fenekét, puszilom, nyalom a nyakát attól nagyon be tud indulni.

A nehezen nedvesedő lányoknak ez nem segít?

Nekem a barátnőm konkrétan ezektől tocsog szex közben.

márc. 3. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
márc. 3. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem találkoztam nehezen nedvesedő nővel.
márc. 3. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amint kívánod a szexet és vágysz rá, tested reagál. Már amennyiben minden rendben egészségileg.

Az, hogy nehezebben nedvesedik, azt jelenti tovább kell hogy ráhangolódjon, vagy szexuális vágyat kelts benne.

F

márc. 3. 10:45
 4/9 igazadvan ***** válasza:
100%
Miféle hülyes kérdés ez? Úgy teszed fel, mintha a nyakrapuszi meg az ölelés lenne a világ legerotikusabb dolga amit egy nővel tudsz tenni, hogy beinduljon.
márc. 3. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem mindenkinek hat
márc. 3. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
menthetetlenül tájékozatlan vagy
márc. 3. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert hormonális betegség miatt megy nehezen.
márc. 3. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki kell nyalni mielőtt a farkad bedugod.
márc. 3. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Sok nő így van, először nyalás, mert a hüvelyük gyengén nedvesedik és nem jut nedv a hüvelyen kívülre a kisajkakhoz.

Mondjuk volt egy csajom aki mondta néha, "már térdig nedves vagyok".

márc. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan találhatna egy depressziós férfi szimpátia alapján nem prostituált szexuális partnert? A szex sem alapfeltétel.

Inkább csak ölelkezés, csókolózás (megvan minden fogam és nem rohad a pofám), összebújás (büdös sem vagyok, ismerem a szappant). Normál testalkatom van, bár kigyúrva nem vagyok, de túlsúlyos sem, csak a fejszerkezetem elég előnytelen, ráadásul kopasz is vagyok. Amúgy meg csendes, zárkózott.

Fura,ha felállt a legjobb lánybarátomra?

24 éves vagyok és a legjobb barátom lány. (21) Múltnap percekig megölelt,mert màr rég találkoztunk, és nagyon felállt nekem,azt hittem szétrobban a gatyám. Legszívesebben megcsókolgattam volna mindenhol. Ti hogy kezelitek (főleg szingliként) az ilyet? Nagyon megkívántam őt

Lányok nyakrapuszi?

lányok ha pl az utcán nem olyan sok ember közelében megölelne egy fiú ismerősötök és egyszer csak adna nyakrapuszit, de ti hagynátok magatokat mert nem vagytok odáig a fiúert, de valamilyen szinten bejönne nektek akkor képesek lennétek ettől nagyon beindulni?!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!