Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok ti szeretitek megnézni a strandon ahogyan egy lány felfúj egy labdát vagy bármi ilyesmit? természetesen 18 év felettit

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Hogy néhányan már mindenből a szexualitásra gondolnak... Ezek után nem fogok labdát fújni nyilvánosan."
azon a helyen, ahol az emberek nyilvánosan szinte meztelenek egymás előtt? se nem oszt, se nem szoroz, hogy fújod-e a labdát vagy sem.

válasza:"természetesen 18 év felettit"
és fújás közben odamész elkérni a személyijét, vagy ezt hogy ellenőrzöd? :D

válasza:Nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan lehet egy ilyen jelenetbe bármi erotikusat belelátni. Az égvilágon semmi szexuális dolgot nem látok egy ilyen helyzetben.
21/F
További kérdések:
Sziasztok, egy 30 alatti fiatal nő vagyok, aki egy irodában dolgozik. Van egy munkatársam, aki egy 30 éves érfi. Egyszerűen kifejezve, utálom!! Rohadt idegesítő! Nagyképű, beképzelt, okoskodik és ő mindig mindent jobban tud és még flegma is legtöbbször. Mindenki utálja...
A társaságunkban van egy hatalmas farkú haverunk, a múltkor mesélte, hogy összejött egy 35 éves, 1 gyerekes elvált nővel. Amikor szexre kerül a sor, és meglátta a hatalmas álló farkát, akkor mondta, hogy dugást nem enged, szopni szopta, kézzel verte, a mellét is...
Én azt figyeltem meg, hogy férfiak közt nagyon sokszor egyszerűen ez tabu téma. Legtöbbször mikor így szóba kerül a férfi, női szexualitás is ezek a sztereotípiák jönnek elő, hogy a férfiak mindig akarják, a nők nem és egyik másik ismerős is mondta, hogy kétféle...
1 hónapja azon jár az eszembe hogy kinyaljak egy jó kis husos kopasz puncit, ez gáz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!