Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk lányok ti szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok ti szeretitek megnézni a strandon ahogyan egy lány felfúj egy labdát vagy bármi ilyesmit? természetesen 18 év felettit

Figyelt kérdés
márc. 6. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ki fújna fel egy 18 év feletti labdát?
márc. 6. 13:01
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Én inkább amikor leszívja
márc. 6. 13:01
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Hogy néhányan már mindenből a szexualitásra gondolnak... Ezek után nem fogok labdát fújni nyilvánosan.
márc. 6. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én még lányomon kivül tényleg nem is láttam valakit aki labdát fújt fel:) micsoda kérdés.
márc. 6. 13:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire kell kiéhezettnek lenni ahhoz, hogy egy ennyire ártalmatlan dologból is valakinek elinduljon a szexuális fantáziája?
márc. 6. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kompresszorral?

Az nagyon szexi!

márc. 6. 13:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Wtf? Ez valami labda fétis vagy mi? Komolyan itt tartunk?
márc. 6. 13:27
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

"Hogy néhányan már mindenből a szexualitásra gondolnak... Ezek után nem fogok labdát fújni nyilvánosan."

azon a helyen, ahol az emberek nyilvánosan szinte meztelenek egymás előtt? se nem oszt, se nem szoroz, hogy fújod-e a labdát vagy sem.

márc. 6. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"természetesen 18 év felettit"

és fújás közben odamész elkérni a személyijét, vagy ezt hogy ellenőrzöd? :D

márc. 6. 14:06
 10/13 GreenFlow ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan lehet egy ilyen jelenetbe bármi erotikusat belelátni. Az égvilágon semmi szexuális dolgot nem látok egy ilyen helyzetben.

21/F

márc. 6. 17:11
1 2

További kérdések:

Miért lehet ez? Utálom, mégis vonzz

Sziasztok, egy 30 alatti fiatal nő vagyok, aki egy irodában dolgozik. Van egy munkatársam, aki egy 30 éves érfi. Egyszerűen kifejezve, utálom!! Rohadt idegesítő! Nagyképű, beképzelt, okoskodik és ő mindig mindent jobban tud és még flegma is legtöbbször. Mindenki utálja...

Kedves Hölgyek, történt már veletek ilyen vagy csináltatok már ilyet?

A társaságunkban van egy hatalmas farkú haverunk, a múltkor mesélte, hogy összejött egy 35 éves, 1 gyerekes elvált nővel. Amikor szexre kerül a sor, és meglátta a hatalmas álló farkát, akkor mondta, hogy dugást nem enged, szopni szopta, kézzel verte, a mellét is...

Miért ennyire tabusított, hogy szorongás miatt lehet merevedési zavar?

Én azt figyeltem meg, hogy férfiak közt nagyon sokszor egyszerűen ez tabu téma. Legtöbbször mikor így szóba kerül a férfi, női szexualitás is ezek a sztereotípiák jönnek elő, hogy a férfiak mindig akarják, a nők nem és egyik másik ismerős is mondta, hogy kétféle...

Kielégitenétek egy vadidegen embert orálisan?

1 hónapja azon jár az eszembe hogy kinyaljak egy jó kis husos kopasz puncit, ez gáz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!