Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fullra borotvált pénisz bejön, nem néz ki rosszul hogy a has stb szőrös?
Figyelt kérdés
márc. 30. 12:18
3/22 anonim 

válasza:

válasza:Ez még nekem is tetszik pasiként. :)
4/22 anonim 

válasza:

válasza:Ez így jó. Teljes test gyantázást azért ne válalj be.
5/22 anonim 

válasza:

válasza:Ha már szimpi, vonzó vagy a csajnak annyira hogy dugni is akarjon veled akkor ez nem fogja zavarni.
6/22 anonim 

válasza:

válasza:5#
😍
Miért nem toltad le teljesen a gatyát??👅
7/22 anonim 

válasza:

válasza:Nekem nem tetszik, szerintem fura, hogy valakinek a teste közepén van egy szerve ami full csupasz, mindenhol máshol meg szőrös.
10/22 A kérdező kommentje:
8 erre voltam kíváncsi
A többiek meg ne itt homokoskodjanak
márc. 30. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Van olyan srác akinek a herezacskója durván szőrös és még a szőr is eléggè hosszú és mégsem nyírja rövidíti vagy borotválja?
Egyáltalán mennyire gáz ha olyan durván szőrös? Kell ezt borotválni? És ha nem? Te miért nem borotválod? Te mennyi idős vagy?
Intim szőrzet
Borotváljam , nyirjam rövidre, vagy hagyjam hosszabbra a pénisz körül a szőrt?
Lányok nektek mi az esztétikusabb? A tisztálkodás nyilván alap! Kort is irhattok
20-30 közötti férfiak nagy része borotválja?
Mennyire gyakori, hogy csupasz? A nőknek jobban bejön? Engem irritálna a szőr magamon is. 25f
Fiatal lányok, ha a párotok nem borotválná a péniszét ti megkérnétek rá?
És ha igen hogy tennétek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!