Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális életet élő hölgyeket kérdeznék, hogy tudják, csinálják ezt, vagy legalább megpróbálták már?
A mostani párom (38 éves, elvált kétgyerekes anyuka) azt mondja, hogy Ő lovagló pózban nem tud olyat, hogy beleguggol a farokba, úgy, hogy a talpán guggol és úgy mozog le-föl.
És nem is hajlandó megpróbálni, pedig mondtam neki, hogy nem kell percekig, csak egy kis próba a látvány kedvéért.
Kedves aktív szexuális életet élő hölgyek ti megpróbálnátok vagy csináljátok ezt?
Ez pontosan így van, a te esetedben nem illetek össze, a párod meg nem akar olyan nőt aki nem próbálja meg, így kölcsönösen kibasszátok egymást, de a mi esetünkben erről van szó.
Viszont voltak tényleg érdemleges válaszok, az látszik, hogy van aki megpróbálja, még, ha rövid időre is, van aki tudja csinálni, szóval azért vannak tényleg szuper csajok is.
Jöhetnek még válaszok, tapasztalatok, hátha egyszer a párom is megpróbálja legalább.
Na, hatalmas siker, áttörés.
Húsvétkor történt, ünnepi szex volt, combfix, magassarkú volt a páromon, így szexeltünk, kb. 20-30 perc után levette a cipőt, mondtam neki, próbálja ki így, a lovagló pózban való beleguggolást a farkamba, megcsinálta és elsőre simán ment neki, nagyon szexi volt, ahogy guggolva mozgott le-föl a farkamba.
Iga, csak 1-2 percig csinálta, de simán megtudta csinálni, simán járt benne a farok gyönyörű szépen, szexin.
Szóval, minden nőnek ajánlom, hogy csinálja, mert nagyon szexi és nem nehéz.

válasza:Én férfiként imádom ezt a pózt.
Tudom, hogy fárasztó, de annyira izgató a feszülő izmok látványa, és olyan szorítást érzek ilyenkor, amit sima lovaglaskor nem, így nincs is szükség sok időre. A végére szeretem tartogatni időnként, igazi kivégzőpóz számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Rengeteg kérdést olvasok erről mostanság, ez valami elképesztő már, de komolyan mondom. Ti hogyan viszonyultok ehhez az egészhez? Cikinek gondoljátok személy szerint? Vagy természetes ez a sokféle embertől származó kíváncsiság a téma kapcsán?
Barátnőmmel megtörtént az első. Mindketten szűzek voltunk és megpróbáltam beljebb nyomni de fájt neki nagyon és utána inkább hagytuk és utána megpróbáltuk pár nappal később és ugyanúgy fájt neki és nem tudtam teljesen be tenni. Mitől lehet ez? Hogy érjük el hogy ne fájjon és be menjen teljesen?
Szeretőt tartanátok vagy szakítanátok inkább?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!