Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyobb méretű természetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb méretű természetes mellek,tetszenek?

Figyelt kérdés

ápr. 3. 23:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
72%

"Szerintem a legtöbb mai fiatal srác kisebb mellekre, nagyobb popsira bukik."

Igen, azért csináltatják meg annyian a mellüket nagyobbra, vagy a közepes méretű ciciket is kiemelni push-up melltartóval hogy minél nagyobbnak tűnjenek. Nem mondom, hogy nincsenek srácok akik tényleg a kis melleket preferálják, de hogy a többség a kicsit szereti, az túlzás. Sokan inkább azért hangoztatják, hogy ne bántsák meg a barátnőjüket, vagy nincs ahogy nagymellű csajhoz jussanak.

ápr. 10. 07:54
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, nekem viszont más a tapasztalatom. De termeszetesen tiszteletben tartom, ha te igy latod
ápr. 10. 11:50
 33/42 anonim ***** válasza:
63%

Vanna szépek és kevésbé szépek is mint minden más emberi testrész esetén.

Ami plusz márha vágyikrá valaki az a mellsex. Nekem annyira nem adta,egyszer kiprobalós volt. Kis mellü lánnyal ez off,de nem érezném hiányát.

máj. 1. 20:04
 34/42 GreenFlow ***** válasza:
100%
Mindegyiket imádom!😋
máj. 1. 20:50
 35/42 anonim ***** válasza:
77%

Nekem a C-sek tetszenek leginkább. Vékony csajok pedig a kerek B is tökéletes 😋

Főleg ha fiatal...

máj. 1. 20:54
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked mekkora van? Körméret, kosárméret? Magasságod és súlyod is elárulod? 🥰
máj. 2. 12:24
 37/42 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, jobban örülnék ha előbb válaszolnál. Amúgy is így illik. Utána majd leírom a választ arra, amit privátban kérdeztél 14:20kor
máj. 2. 14:23
 38/42 anonim ***** válasza:
30%
Esetleg ha nem tudnád, a 36os és 37es vagyok én. Azaz a legutóbbi két válaszolód
máj. 2. 14:33
 39/42 anonim ***** válasza:
68%
A kérdezőnek mekkora? :)
máj. 2. 20:48
 40/42 anonim ***** válasza:
55%
Ezt kérdeztem én is, de nem hajlandó válaszolni.
máj. 2. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Természetes fanszőr első szex során zavaró lehet egy nőnek?

Igényes vagyok és tiszta, legtöbb helyen borotválom magam, de a fanszőrzetet meghagyom természetesre és elég sűrű is. Érdemes ezt megbeszélni első szex előtt vagy ha esetleg a nőt zavarja , akkor majd úgyis szól szex után? Előző páromat nem zavarta, de nem...

A nők miért hiszik el a magazinok és plakátot által sugallt hamis szépségideált?

Gondolok itt például arra, hogy sok nő elégedetlen a megereszkedett melleivel, holott a természetesség sokkal nagyobb vonzerő a művi formáknál. Van olyan nő, aki önmagával elégedetten, büszkén él együtt természetes, de hamis szépségideálhoz képest tökéletlen vagy...

Ez természetes? Lehet tenni valmit ellene?

Sziasztok egy 25éves lány vagyok. És az a problémám hogy nagyon kicsi a hüvelyem, a bárom pénisze már fájdalmat okoz. Párom pénisze 17/5, ez még nem is mondható orbitàlisan nagynak. De ebből is a 14cm már elég. Voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi rendelleneset....

Van aki szexuális vonzalmat érez természetes nudista nők iránt?

Mindenütt az van, hogy ez nem normális, ha ilyen történik, ez nem a szexualitásról szól....stb. Ha mégis van aki azt érez, mi az ami vonza?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!