Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:"Szerintem a legtöbb mai fiatal srác kisebb mellekre, nagyobb popsira bukik."
Igen, azért csináltatják meg annyian a mellüket nagyobbra, vagy a közepes méretű ciciket is kiemelni push-up melltartóval hogy minél nagyobbnak tűnjenek. Nem mondom, hogy nincsenek srácok akik tényleg a kis melleket preferálják, de hogy a többség a kicsit szereti, az túlzás. Sokan inkább azért hangoztatják, hogy ne bántsák meg a barátnőjüket, vagy nincs ahogy nagymellű csajhoz jussanak.

válasza:

válasza:Vanna szépek és kevésbé szépek is mint minden más emberi testrész esetén.
Ami plusz márha vágyikrá valaki az a mellsex. Nekem annyira nem adta,egyszer kiprobalós volt. Kis mellü lánnyal ez off,de nem érezném hiányát.

válasza:Nekem a C-sek tetszenek leginkább. Vékony csajok pedig a kerek B is tökéletes 😋
Főleg ha fiatal...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igényes vagyok és tiszta, legtöbb helyen borotválom magam, de a fanszőrzetet meghagyom természetesre és elég sűrű is. Érdemes ezt megbeszélni első szex előtt vagy ha esetleg a nőt zavarja , akkor majd úgyis szól szex után? Előző páromat nem zavarta, de nem...
Gondolok itt például arra, hogy sok nő elégedetlen a megereszkedett melleivel, holott a természetesség sokkal nagyobb vonzerő a művi formáknál. Van olyan nő, aki önmagával elégedetten, büszkén él együtt természetes, de hamis szépségideálhoz képest tökéletlen vagy...
természetesen 18 év felettit
Sziasztok egy 25éves lány vagyok. És az a problémám hogy nagyon kicsi a hüvelyem, a bárom pénisze már fájdalmat okoz. Párom pénisze 17/5, ez még nem is mondható orbitàlisan nagynak. De ebből is a 14cm már elég. Voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi rendelleneset....
Mindenütt az van, hogy ez nem normális, ha ilyen történik, ez nem a szexualitásról szól....stb. Ha mégis van aki azt érez, mi az ami vonza?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!