Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akiknek bejön a fenekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek bejön a fenekelés, milyen eszközzel, milyen pózban a legjobb számotokra?

Figyelt kérdés

ápr. 14. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésen belül szeretnék feltenni a hölgyeknek egy kérdést miszerint hogy van az hogy az ilyen jellegü kérdésekre 100ával jönnek a válaszok ki hogyan szereti ha elfenekelik miközben más pasik (pl én) egyetlen árva partner se találok akivel bármilyen formában is de ilyesmi szóba jöhetne?
ápr. 15. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Azt én is megerősítem, hogy a nők nagy része, szereti a finom elfenekelést (nem szado-ra gondolok), szóval találsz, ha keresel.

ápr. 15. 14:35
 13/17 Kv-An ***** válasza:
84%

11 nem biztos az igazságom, de elmondom amit láttam az évek alatt és most is.

Akiket ismerek keményebb s/m-ben érdekelt nők párkapcsolatban élnek, és a négy párból egy kivételével nem társkeresőn jöttek össze, ahogy mi sem. Akik BDSM oldalakon beszélgetnek vagy szintén kapcsolatban vannak, vagy sok éve "keresnek". Az utóbbiakról, aki eleve párkapcsolatot keres még csak megértem, szerelem nem jön rendelésre. Akik viszont szexkapcsolatot el nem hiszem, hogy évek alatt semmi. Szerintem ők csak hitegetnek, hogy ebben mi a jó nekik nem tudom.

Végül kevesen vagyunk, nézd meg BDSM témában nem tolonganak a hozzászólók. Az "anonim" okán pedig még valószínűleg kevesebb lehet mint ami látszik.An

ápr. 15. 14:55
 14/17 anonim válasza:
87%
11# 7es vagyok. Én tinderen találkoztam a fickómmal. Neki ki volt írva, hogy bdsm felé vonzódik. Alapból már így likeoltam, hogy tudtam. Mondjuk a fenekelés inkább nekem jön be. Valamiért iszonyú szexinek tartom, ha megmarad a nyoma
ápr. 15. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Ha szex közben paskol, akkor szerintem nem kutyapózban, hanem lovaglásnál a legizgibb :)

Ha pedig a fenekelés a fő műsorszám, akkor a kedvencem, ha a párom térdére feküdve, és valamilyen kemény, lapos eszközzel (fakanál, hajkefe, kis paddle) történik :)

ápr. 15. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Asztalon lekötve enyhe terpesz, hasam alatt kemény párna, meztelen fenék, 12 ütés friss mogyorófa vesszüvel.
ápr. 20. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meztelen popsin szeretem és úgy hogy a bugyim és nadrágom combközépig vagy térdig és érzem ahogy le van húzva, térden kézzel.
ápr. 26. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nők,amikor elfenekelnek milyen pózban és milyen eszközzel teszik ezt veletek?

Szeretnénk mi is kipróbálni, kicsit erősebben. Eddig csak hason fekve tudtam tenyérrel adni a páromnak, halvány piros lett a popsija, most szijjal gondolkodunk, hogy kap vele.

Lányok melyik eszközzel alegjobb illetve próbálnátok ki a fenekelést ezek közül ?

Ezek az eszközök közül ha van tapasztalat melyik volt a kedvenc illetve ha nincs melyikkel próbálnátok ki ? Személy szerint ezekkel izgat a legjobban ha adnék egy csajnak, kíváncsi vagyok a másik oldal mit gondol :) Nem véresre meg maradandóra, de nem is nyom...

Melyik bdsm eszközzel fáj legjobban a fenekelés? A palcakon kivul!

Kereskedelemben kaphatora gondolok, nem valami egyedileg barkacsolhatora. En ket kategoriara tippelek: A kemeny, lyukacsos fa "paddle" (nem tudom magyarul), mert a lyukacsok miatt iszonyatos sebesseggel lehet vele csapni, nincs legellenallas. A masik a szegecsekkel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!