Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek bejön a fenekelés, milyen eszközzel, milyen pózban a legjobb számotokra?

válasza:

válasza:#11
Azt én is megerősítem, hogy a nők nagy része, szereti a finom elfenekelést (nem szado-ra gondolok), szóval találsz, ha keresel.

válasza:11 nem biztos az igazságom, de elmondom amit láttam az évek alatt és most is.
Akiket ismerek keményebb s/m-ben érdekelt nők párkapcsolatban élnek, és a négy párból egy kivételével nem társkeresőn jöttek össze, ahogy mi sem. Akik BDSM oldalakon beszélgetnek vagy szintén kapcsolatban vannak, vagy sok éve "keresnek". Az utóbbiakról, aki eleve párkapcsolatot keres még csak megértem, szerelem nem jön rendelésre. Akik viszont szexkapcsolatot el nem hiszem, hogy évek alatt semmi. Szerintem ők csak hitegetnek, hogy ebben mi a jó nekik nem tudom.
Végül kevesen vagyunk, nézd meg BDSM témában nem tolonganak a hozzászólók. Az "anonim" okán pedig még valószínűleg kevesebb lehet mint ami látszik.An

válasza:Ha szex közben paskol, akkor szerintem nem kutyapózban, hanem lovaglásnál a legizgibb :)
Ha pedig a fenekelés a fő műsorszám, akkor a kedvencem, ha a párom térdére feküdve, és valamilyen kemény, lapos eszközzel (fakanál, hajkefe, kis paddle) történik :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnénk mi is kipróbálni, kicsit erősebben. Eddig csak hason fekve tudtam tenyérrel adni a páromnak, halvány piros lett a popsija, most szijjal gondolkodunk, hogy kap vele.
Ezek az eszközök közül ha van tapasztalat melyik volt a kedvenc illetve ha nincs melyikkel próbálnátok ki ? Személy szerint ezekkel izgat a legjobban ha adnék egy csajnak, kíváncsi vagyok a másik oldal mit gondol :) Nem véresre meg maradandóra, de nem is nyom...
Milyen póz a legalkalmasabb számotokra?
Kereskedelemben kaphatora gondolok, nem valami egyedileg barkacsolhatora. En ket kategoriara tippelek: A kemeny, lyukacsos fa "paddle" (nem tudom magyarul), mert a lyukacsok miatt iszonyatos sebesseggel lehet vele csapni, nincs legellenallas. A masik a szegecsekkel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!