Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véletlen villantásnak voltatok már szemtanúi?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen milyen körülmények között történt? Én barátnőmmel és nővérem családjával voltam wellnesselni és a medencében kibuggyant a nővérem melle a bikiniből. Nem volt sok ember a medencében, szerintem nem sokan látták meg.
A minap beszèlgettem egy ismerosom mel a felesège leült a hintaágyra szoknyában szètdobott lábakkal fekete áttetsző bugyiban az ismerősöm háttal ált a hintaágynak velem szemben èn meglepödtem az ismerösöm hátranèzett a hölgy azonnal összezárta a lábait szerintetek vèletlen vagy direkt csinálta?
Pl,próbafülke,mosdó ,wc,strand,behajolt csaj ,rá nyitottam öltözés közben stb Nem és kort írjatok ha akartok :)
Fiúk is mesélhetnek mint a szenvedő fél😂
Sikerült megbotlanom és ahogy estem fellibbent a szoknyám és hát mivel tanga volt rajtam, latszott az egész fenekem. Láttam hogy a partneremnek tetszett, de én kinosan éreztem nagyon magam. 25/N
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!