Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen véletlen villantásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véletlen villantásnak voltatok már szemtanúi?

Figyelt kérdés
Mit láttatok? A másik fél észrevette, hogy megláttátok?
ápr. 16. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőm mellei bukkantak elő, mikor megigazította a bikinjét. Észrevette és nevetett rajta
ápr. 16. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Te nem vagy még 18 hogy villantásokra gerjedsz a helyett hogy kimennél pl. egy nudira, swingerbe, szexmoziba, doggingra vagy akárhova???
ápr. 16. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm növére villantott párszor előttem, volt hogy meztelenül kijött a fürdőböl, tuti hogy tudta hogy ott vagyunk hugával mert ott beszélgettünk. Volt hogy véletlenül felcsuszott a hálóing rajta, vagy a szoknyája. Volt pár ilyen eset, huga párszor vitatkozott vele ezért, hogy pont mindig elöttem történik ez. Nekem tetszett, de páromnak nem.
ápr. 16. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
#3: Nővérke vélhetően akart tőled valamit. :)
ápr. 16. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyik szauna kabinja pont egy nyitott zuhanyzóra nézett rá. Mellek és fenék, egész formásak. Sajnos rövidebb ideig csak.. :/
ápr. 16. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 wow, ez izgi, azóta semmi?
ápr. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Előfordult már veletek, hogy véletlenül nyilvános helyen villantottatok nemi szervet vagy valaki más villantását láttátok már?

Ha igen milyen körülmények között történt? Én barátnőmmel és nővérem családjával voltam wellnesselni és a medencében kibuggyant a nővérem melle a bikiniből. Nem volt sok ember a medencében, szerintem nem sokan látták meg.

Hölgyek lètezik hogy vèletlen tette szèt a làbát szoknyában?

A minap beszèlgettem egy ismerosom mel a felesège leült a hintaágyra szoknyában szètdobott lábakkal fekete áttetsző bugyiban az ismerősöm háttal ált a hintaágynak velem szemben èn meglepödtem az ismerösöm hátranèzett a hölgy azonnal összezárta a lábait szerintetek vèletlen vagy direkt csinálta?

Elkapott véletlen meztelenség látványa.Férfiakat és nőket is kérdezem,milyen esettel találkoztak ?

Pl,próbafülke,mosdó ,wc,strand,behajolt csaj ,rá nyitottam öltözés közben stb Nem és kort írjatok ha akartok :)

Randin véletlenül villantottam? Nagyon ciki?

Sikerült megbotlanom és ahogy estem fellibbent a szoknyám és hát mivel tanga volt rajtam, latszott az egész fenekem. Láttam hogy a partneremnek tetszett, de én kinosan éreztem nagyon magam. 25/N

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!