Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek menjek bele vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek bele vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
tegnap "randiztam" az egyik osztálytársammal, és megfogtam a farkát nadrágon keresztül , csak úgy pimaszságból, aztán az este rám írt hogy mi lenne ha befejeznénk amit elkezdtem, de nem tudom, nyilván vágyom rá, mert még soha nem fogtam meg senkiét sem, és ki akarom próbálni, és én bele vagyok zúgva a fiúba, de sokan mondták hogy ne bízzak benne, és félek hogy ha megteszem akkor másnap a haverjai is megtudják majd, és most az agyam és a szívem na meg a vágyam harcol egymással, és nemtudom mi legyenn

ápr. 17. 11:58
1 2
 1/14 Jacobs2 ***** válasza:
100%

A tipikus esete annak, hogy a lányok nem akarnak trófeák lenni, de mégis :D

És akkor szerettek kötetlen szexet, amikor tudni, hogy büntetlenül lehettek rossz kislányok, mert sose derül ki ;)

Ha bizalmim kétségeid vannak vele, akokr ne. De beszélj vele, hogy ő ehhez hogy áll hozzá. Hozzáteszem ha azt mondja, hogy nem mondja el, még ha be is tartja a szavát, fiatal srácoknál nagyon tud látszani a "dugtam flow" :D

ápr. 17. 12:39
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Azért jo lenne tudni a két szereplö nemét!
ápr. 17. 12:39
 3/14 A kérdező kommentje:

szerintem egyértelmű, hogy én vagyok a lány akiről meg írtam az fiú 🤷‍♀️

egyébként nem hiszem hogy rosszkislány lennék azért mert örömet akarok okozni egy fiúnak akibe szerelmes vagyok, nyilván nem akarom hogy ezt más negtudja, mert nem tartozik senkire sem

ápr. 17. 12:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#2-es, ha ennyire nem tudsz olvasni a sorok kozott, hogy nem tudod megmondani a tortenet szereploinek nemet, akkor szerintem te ne adj itt senkinek tanacsot...
ápr. 17. 12:54
 5/14 Jacobs2 ***** válasza:
53%

3

Amíg a megszólítás "osztálytárs" lehet érdemsebb átgondolni ezt az örömszerzősdit :) De nem vagyok az apukád. :)

figyi, ha jártok, mindenki feltételezi, hogy vagy etyepetye is, és mindenki "megtudta" mert az ember szokott szexelni a barátnőjével.

Ha meg nem jártok, én nem szexel próbálnék megfogni egy srácot. Főleg, hogy oké te szerelmes vagy, de ő is?

A leírásodból az jön le, hogy nem szexeltetek (lehet még sosem szexeltél egyáltalán, ezt sem tudjuk) tehát...?

Ha nem vagy bizztos a dolgodban ne most. Én amondó vagyok.

Ha meg tombol a love és jártok, úgy is mindegy nem?

ápr. 17. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Mire vársz, nem vond meg magadtól az élete örömeit.

"Ne bízzak benne?"

Figyu, nyilván nagyon fiatal vagy. Lényeg hogy legyél tisztában azzal hogy a te korodban nem férjet kell keresni.

Ha csalódsz majd benne valami miatt akkor majd lesz másik. Ennyi.

ápr. 17. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Nyilván izgat, őt is biztosan, idő kérdése és folytatni fogod.Egy ilyen kíváncsi csajt én is megismernék 😉 F
ápr. 17. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Abból indulj ki, hogy mennyire titok az, amit érzel felé.

Ha titkolni akarod, akkor nem állsz készen. De nem a szexuális dolgokra nem vágysz emiatt, hanem nem vagy elég felnőtt gondolkodású ahhoz, hogy vállald a saját vágyaidat és nem mered még vállalni, hogy felnőtt vagy. Így problémás.

Viszont ha úgy gondolod, hogy egy párkapcsolatnak, vagy egy afelé haladó dolognak az aktuális állásának megfelelő mértékben része a szexualitás is, és ezt a véleményedet nem kell titkolnod (tehát nem vagy zsarolható ezzel), akkor nincs mit szégyellned igaziból Ha viszont nincs mit szégyellned, akkor a kapcsolat szintje alapján lehet és érthető, ha valamilyen szinten nyitsz a szexualitás felé.

Azzal, hogy megfogod a számodra fontos személynek a farkát, vagy kivered, semmi probléma. A kérdés az, hogy neked problémát jelent-e, ha ez ebben a helyzetben kiderül. Szerintem ez magától értetődő tud lenni, tehát nincs meglepő benne, természetes dolog. Ha te is így gondolod, akkor állnod kell a sarat, ha valaki ezért kritizál téged. Ha szerinted hozzá tartozik a kapcsolathoz, és ezt a véleményed el mered mondani másnak, ahogy felnőttként ez természetes, akkor nem vagy zsarolható vele. Ezt úgy értem, hogy ha felnőtt a gondolkodásod, akkor nem zavar, ha ilyenről valaki tud. Hiszen kerekre nyílt szemmel rácsodálkozhatsz az ezt a dolgot esetleg felhánytorgató, cukkolódóra, hogy "miért, te mit gondolsz, mit csinálnak a szerelmesek?" Nem neked kell magyarázkodnod, ha ez a harmadik személy gyerekes. Ha te ezt a felnőtt gondolkodást nem akarod mindenképp titokban tartani, akkor készen állsz rá, akkor nyugodtan megfoghatod és csinálhatsz vele, amit szeretnél.

Ha kérdésed van még, írj tovább, részletesen. Vagy kérdezz privátban.

ápr. 17. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Az írásmódod és a kérdésed tartalma alapján tini vagy - 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy meg fogja mindenki tudni (még azokat a részleteket is amik meg sem történtek 😂). S akkor mi van??? B.meg, a szex nem szégyen, ha az lenne már kihalt volna az emberiség :)
ápr. 17. 16:06
 10/14 A kérdező kommentje:
nem szégyen a szex , ez igaz, de akkor miért bullyzák a fiúk utánna a lányokat ?
ápr. 17. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Bele menjek egy ilyen kapcsolatba vagy inkább ne?

én 23 éves lány vagyok, és megismerkedtem egy 17 éves fiúval , nem volt tervben hogy közel kerüljek hozzá , de mégis megtörtént, eleinte csak ő kedvelt engem és tetszettem neki, de ahogy jobban megismertem, nagyon megszerettem, de még mindig nem tudom mit tegyek,...

Ha egy lakásos prosti fogakat ír az “ezt nézem meg először egy férfin” részhez, akkor ha nekem nem kimondottan van rendben a fogsorom, inkább ne menjek?

Nem rohad, de nagy köz van közöttük és nagyon kesze-kusza... Szerintetek szóvá tenné vagy nem érdekli?

Így is menjek? Vagy inkább hagyjam ki?

Az egyik haverom meghívott egy édeshármasra. Csak sajnos nekem mikropéniszem van (7cm), de a csaja meg 10/10es. Így is menjek? Vagy inkább hagyjam ki?

Gáz ha magasabb a prosti, akihez menni szeretnék? Vagy inkább ne hozzá menjek?

Az adatlapja szerint 182cm, én pedig 176 vagyok. Nem fog kinevetni? Lehet kellemetlenül érezném magamat így.

Várjak még barátnőre, vagy inkább menjek prostihoz?

24 évesen is szűz vagyok, nagyon ki szeretném már próbálni a szexet. Várjak még hátha lesz barátnőm vagy menjek majd el prostihoz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!