Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek menjek bele vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek bele vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
tegnap "randiztam" az egyik osztálytársammal, és megfogtam a farkát nadrágon keresztül , csak úgy pimaszságból, aztán az este rám írt hogy mi lenne ha befejeznénk amit elkezdtem, de nem tudom, nyilván vágyom rá, mert még soha nem fogtam meg senkiét sem, és ki akarom próbálni, és én bele vagyok zúgva a fiúba, de sokan mondták hogy ne bízzak benne, és félek hogy ha megteszem akkor másnap a haverjai is megtudják majd, és most az agyam és a szívem na meg a vágyam harcol egymással, és nemtudom mi legyenn

ápr. 17. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a veled egyidős fiúk sokkal éretlenebbek,így nem is megbízhatóak.
ápr. 17. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, hanem vágy.

Mert jól néz ki, és ennyi.

Ennek dőlt be a többi csaj is.

Ha azért akarsz vele lenni, mert egy jópasival akarod az elsőt, a te dolgod,a te döntésed.

Ha érzelmeket vársz cserébe, csak fajdalmat fogsz kapni.

ápr. 17. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Simán. Menjél bele a dologba és legalább sz@pd le. Ne hallgass a károgókra.
ápr. 17. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
#10 az éretlen kisgyerekek szokása. Miért... mert ők is szeretnék megdugni, csak nem tudják és a frusztrációjukat öntik rá másokra.
ápr. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Bele menjek egy ilyen kapcsolatba vagy inkább ne?

én 23 éves lány vagyok, és megismerkedtem egy 17 éves fiúval , nem volt tervben hogy közel kerüljek hozzá , de mégis megtörtént, eleinte csak ő kedvelt engem és tetszettem neki, de ahogy jobban megismertem, nagyon megszerettem, de még mindig nem tudom mit tegyek,...

Ha egy lakásos prosti fogakat ír az “ezt nézem meg először egy férfin” részhez, akkor ha nekem nem kimondottan van rendben a fogsorom, inkább ne menjek?

Nem rohad, de nagy köz van közöttük és nagyon kesze-kusza... Szerintetek szóvá tenné vagy nem érdekli?

Így is menjek? Vagy inkább hagyjam ki?

Az egyik haverom meghívott egy édeshármasra. Csak sajnos nekem mikropéniszem van (7cm), de a csaja meg 10/10es. Így is menjek? Vagy inkább hagyjam ki?

Gáz ha magasabb a prosti, akihez menni szeretnék? Vagy inkább ne hozzá menjek?

Az adatlapja szerint 182cm, én pedig 176 vagyok. Nem fog kinevetni? Lehet kellemetlenül érezném magamat így.

Várjak még barátnőre, vagy inkább menjek prostihoz?

24 évesen is szűz vagyok, nagyon ki szeretném már próbálni a szexet. Várjak még hátha lesz barátnőm vagy menjek majd el prostihoz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!