Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek bele vagy inkább ne?

válasza:

válasza:Ez nem szerelem, hanem vágy.
Mert jól néz ki, és ennyi.
Ennek dőlt be a többi csaj is.
Ha azért akarsz vele lenni, mert egy jópasival akarod az elsőt, a te dolgod,a te döntésed.
Ha érzelmeket vársz cserébe, csak fajdalmat fogsz kapni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
én 23 éves lány vagyok, és megismerkedtem egy 17 éves fiúval , nem volt tervben hogy közel kerüljek hozzá , de mégis megtörtént, eleinte csak ő kedvelt engem és tetszettem neki, de ahogy jobban megismertem, nagyon megszerettem, de még mindig nem tudom mit tegyek,...
Vagy menjek inkább a Lidlibe?
Nem rohad, de nagy köz van közöttük és nagyon kesze-kusza... Szerintetek szóvá tenné vagy nem érdekli?
Az egyik haverom meghívott egy édeshármasra. Csak sajnos nekem mikropéniszem van (7cm), de a csaja meg 10/10es. Így is menjek? Vagy inkább hagyjam ki?
Az adatlapja szerint 182cm, én pedig 176 vagyok. Nem fog kinevetni? Lehet kellemetlenül érezném magamat így.
24 évesen is szűz vagyok, nagyon ki szeretném már próbálni a szexet. Várjak még hátha lesz barátnőm vagy menjek majd el prostihoz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!