Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tudnátok kezelni ha pl előtettek át öltözik egy fiatal/vagy éretebb nő lehet kollégátok, random idegen, bárhol cici villantás esetleg nemi szerv.Hogy teljesen természetesen szó nélkül hagyjátok és ne kezdeményezzetek?

válasza:

válasza:Én semmit felnőt vagyok,csak jó lenne egy biztonságos világba éllni. Ahol egy nő azt vehet fel ami akar, anélkül hogy inzultálnák és ne adj Istent zaklatnák vagy úgy gondolnák a férfiak hogy megerőszakolhatják.
Ha a nő mesztelen lenne akkor is sztem kezelni kéne hogy hagyják békén.

válasza:Először is, aki ennyire pocsékul ír, azt bottal se piszkálnám meg.
Másodszor, nem vagyunk állatok, próbáljuk már meg magunkat a hosszú idők alatt kialakult emberi normákhoz tartani. Ha esetleg állat módjára viselkedsz, mert szerinted az olyan természetes, akkor ne lepődj meg, ha lesz olyan, aki szintén állat módjára viselkedik.

válasza:Én tudom, mert sokat öltöztem öltözőben néha koedukáltan, és nem egyszer voltam nudista strandon. A fejemben van egy kapcsoló kb csak akkor aktív ha "szex lesz" helyzet van. A dolog egyik hozadéka, hogy ha nem jön be a nő felőlem meztelenül is ugrabugrálhat előttem, gyakorlatilag nem tud beindítani. (nem kevés sértődés volt már a lexart kihívó viselkedésből) Viszont ha bejön, egy garbóban is lehet, be fogok udvarolni :D
De ez én vagyok. Úgy tudom nagyon nem ez a működés az átlagos, szóval ha dekoltázs,bimbi, tevepata stb látszik akkor kisezren fognak mozdulni a környezetedben.
Szóval mérlegeld mennyire gond ez neked, esetleg ego növeléésre használod e a dolgot, vagy így akarod kezelni az önértékelési zavarodat, ahogy annyi csaj teszi :D
(mert nagyon sokszor ez van mögötte)

válasza:6-os értem, nem én pl pont nem az a nő vagyok aki kitenné a fenekét stb.
Kulturáltan szeretek csinosan öltözni, érdekel is a divat.
De másokat is sajnálok amikor erőszakról számol be, vagy amikor leszólit egy férfi és egyből félelem fog el hogy követni fog e? Bántani akar? Stb vagy amikor este végzel a munkahelyen és sietsz haza, ezeket csak a nők érthetik. Szerintem nektek se lenne jó ha pl valaki úgy fenéken erőszakolna mint a huzat valami hasonló élmény lehet nekünk is. Remélem sose történik ez meg velem, meg egy nővel se kéne.

válasza:8
Ez már inkább paranoid megközelítés.
Öltözz tramplinak és akkor biztonságosabban érzed majd magadat?
azt gondolom ez az egész kérdéskör nem éppen letisztult a fejedben.
A csinos csajoknak szeretnek beszólni/fütyülni bizonyos értelmi szint alatt.
Ne kérdezd miért jó ez, mert nekem sem tiszta.
De (és itt bocsi) azt viszont kikérem magamnak a férfinem nevében, hogy ha tök kultúráltak vagyunk azt feltételezd rólunk, hogy egyből se*gbe akarunk erőszakolni.
Értem a feminizmust, egyet is értek vele, de az is jó lenne ha egyből az lenne a megközelatés, hogy akkor bántani akarunk.
Hidd el ha bántnai akarunk zéró az esélyed, akárhogy öltözködsz. Az, hogy nem vagy minden este fenékbe rakva a sötét utcán pont azt jelzi, hogy nem ilyenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Mit láttatok? A másik fél észrevette, hogy megláttátok?
Például ha leül, és egy bugyi pánt kandikál ki vagy pedig a vágat.
Nekem főleg gimiből, meg más képzéseken is, amiken voltam, olykor beugrik a kép, amikor egyes lányok a szemem előtt villantottak, mert vagy előttem ültek, vagy távolabb lettem figyelmes ilyen dologra. Azt tudni kell, hogy én alapból bugyifétises vagyok.w
Nekem, mint bugyifétisesnek felemelő, viszont ilyenkor ez egy felhívás részükről szexre, vagy miért csinálják ezt?
Esetleg lazább lett a magamhtogatsi hajlam? Ez kitnizgat nőként?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!