Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tudnátok kezelni ha pl előtettek át öltözik egy fiatal/vagy éretebb nő lehet kollégátok, random idegen, bárhol cici villantás esetleg nemi szerv.Hogy teljesen természetesen szó nélkül hagyjátok és ne kezdeményezzetek?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 12:14
11/22 GreenFlow 

válasza:

válasza:El kellene jutni odáig, hogy a meztelenség és a meztelen helyzetek nincsenek körülményektől függetlenül szexualizálva. Attól, hogy egy ember éppen meztelen, még senkinek nincs joga szexuálisan zaklatni. Emberek vagyunk, kellene legyen bennünk önkontroll, és tudni kell különbséget tenni helyzetek között, nem mindent automatikusan szexuálisan értelmezni. Felénk fel sem merül az emberekben szexuális indíttatás ilyen helyzetekben. Öltöztem már együtt nővel, ugyanannyi szexuális töltete volt, mintha egymás mellett álltunk volna a buszmegállóban.
12/22 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező te hülye vagy? Cici és nem szerv villantásról beszélsz a kérdésben, aztán kikéred magadnak, hogy a férfiak zaklatják a nőket??? Nyuszika! Ha te meztelenre vetkőzöl és ezzel nyíltan kiteszed a csöcseidet és a phinádat idegen férfiak előtt, akkor ne csodálkozz, hogy kapod a beszólásokat!
13/22 anonim 

válasza:

válasza:A 11es miért van lepontozva? Maximálisan igaza van, nem állatok vagyunk hogy mindent dugjunk ami mozog.
14/22 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, ha leszólít téged egy férfi és te egyből arra gondolsz, hogy követni, bántani fog, meg megerőszakol, akkor nem biztos, hogy a pasikkal van a baj.
15/22 anonim 

válasza:

válasza:13 úgy van, nem állatok vagyunk. Egyébként arról mi lenne a véleményed, ha himbalózó farokkal sétálnék körülötted, esetleg a gyerekeid körül? Tök normális, nem?
17/22 anonim 

válasza:

válasza:15 öltözőről van szó. Ott normális a meztelenség ezt a gyerek is tanulja meg.
18/22 anonim 

válasza:

válasza:17. Nem öltözőről volt szó. Utcán, "bárhol".
19/22 anonim 

válasza:

válasza:Rendszeresen járok nudira is, ott is elég jól kezelem a nélkül, hogy bárkinek beszólnék, molesztálnám. Volt gyerekszobám :)
Kapcsolódó kérdések:
Milyen véletlen villantásnak voltatok már szemtanúi?
Mit láttatok? A másik fél észrevette, hogy megláttátok?
Mire gerjedtek jobban: amikor a farpofák közötti vágat villan vagy amikor valamilyen bugyi fajta nőknél?
Például ha leül, és egy bugyi pánt kandikál ki vagy pedig a vágat.
Másoknak is beugranak olykor nők részéről bugyi villantások?
Nekem főleg gimiből, meg más képzéseken is, amiken voltam, olykor beugrik a kép, amikor egyes lányok a szemem előtt villantottak, mert vagy előttem ültek, vagy távolabb lettem figyelmes ilyen dologra. Azt tudni kell, hogy én alapból bugyifétises vagyok.w
Van olyan lányismerősötök, aki időnként a bugyiját is megvillantja Tiktok és Instagram videóiban ?
Nekem, mint bugyifétisesnek felemelő, viszont ilyenkor ez egy felhívás részükről szexre, vagy miért csinálják ezt?
Rövidnadrágos fürdőruhába ami kicsit laza, ki szokott puncit villantani? Nem tudom miért de idén már hármat is láttam, az egyik közvetlen szembe...
Esetleg lazább lett a magamhtogatsi hajlam? Ez kitnizgat nőként?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!