Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tudnátok kezelni ha pl előtettek át öltözik egy fiatal/vagy éretebb nő lehet kollégátok, random idegen, bárhol cici villantás esetleg nemi szerv.Hogy teljesen természetesen szó nélkül hagyjátok és ne kezdeményezzetek?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 12:14
21/22 anonim válasza:
17, az se normális, hogy egy idegen férfi és nő együtt öltözik, főleg ha fehérnemű is lekerül. Miért öltözne át bárki is egy idegen előtt? Ha csak egy öltöző áll rendelkezésre, akkor meg lehet várni azt a két percet, amíg a másik végez, aztán utána bemész te egyedül...
22/22 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, te ne vegyél fel semmilyen izgatót! Maradj szűzen, vagy szárazon! Az a jó...(:-
Kapcsolódó kérdések:
Milyen véletlen villantásnak voltatok már szemtanúi?
Mit láttatok? A másik fél észrevette, hogy megláttátok?
Mire gerjedtek jobban: amikor a farpofák közötti vágat villan vagy amikor valamilyen bugyi fajta nőknél?
Például ha leül, és egy bugyi pánt kandikál ki vagy pedig a vágat.
Másoknak is beugranak olykor nők részéről bugyi villantások?
Nekem főleg gimiből, meg más képzéseken is, amiken voltam, olykor beugrik a kép, amikor egyes lányok a szemem előtt villantottak, mert vagy előttem ültek, vagy távolabb lettem figyelmes ilyen dologra. Azt tudni kell, hogy én alapból bugyifétises vagyok.w
Van olyan lányismerősötök, aki időnként a bugyiját is megvillantja Tiktok és Instagram videóiban ?
Nekem, mint bugyifétisesnek felemelő, viszont ilyenkor ez egy felhívás részükről szexre, vagy miért csinálják ezt?
Rövidnadrágos fürdőruhába ami kicsit laza, ki szokott puncit villantani? Nem tudom miért de idén már hármat is láttam, az egyik közvetlen szembe...
Esetleg lazább lett a magamhtogatsi hajlam? Ez kitnizgat nőként?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!