Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt tudom hogy a pasik oda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tudom hogy a pasik oda vannak a tini csajokert De mi a helyzet a 30-40es nokkel ? Nektek bejonnek a tini fiuk ?

Figyelt kérdés
ápr. 17. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem, a nők nem ennyire ratardáltak szexuálisan.
ápr. 17. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Tavaly megismertem egy fiút, akkor 22 volt én meg 38. Na ő bejött. Határozott volt, nem adta fel a próbálkozásokat, mindig vidám és mosolygós volt. Korához képest éretten gondolkodott és intelligens is volt. Sokat utazgattunk , ettünk, ittunk, szexeltünk. Szép időszak volt.

Mielőtt jönnének, az "anyja lehetnél" beszólók. Nem néztek annak 😄. Ő magas normális testalkatú én jóval alacsonyabb vékony vagyok. Külföldi munka miatt lett vége.

ápr. 17. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
A tini fiúk nem. Olyanok, mint az óvodások. A huszonévesek között már akad egy-két szexi példány
ápr. 17. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
A 99.99%-uknak NEM. Egy kis részüknek amit a #3-as írt, de direkt tinifiúkra utazó nő az nagyon-nagyon kevés van. A nők a határozott, erős kisugárzású, magabiztos Férfiakat keresik - egy tiniből nem éppen ez sugárzik kifelé.
ápr. 17. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
pedig pasi szemmel nekem pl izgato lenne ha a szexi paromat megdugna egy tini fiu..yilvan nem kapcsolat vele..szimplan szex..érett ferfinek meg ott a szerelme
ápr. 17. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
Dehogyis...nem vagyok pedo...
ápr. 19. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

kb 16 éves korom óta nem jönnek be a tini fiúk

nem lehet összehasonlítani a tini fiúkat és a lányokat, teljesen más az érési folyamat, de az is, hogy egy felnőtt nő/férfi mire vágyik általában

ápr. 20. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

KIvel és milyen körülmények közt fordult elő, hogy szexuális kapcsolatot létesitett és beleélvezett olyan nőbe, akivel amugy nem szexelt volna?

Például alkohol hatása, buli heve vagy bármi más okból, normál, átlagos körülmények közt nem közösült volna az adott nővel, de mi volt az ok, és a körülmény, hogy akkor és ott megtette?

Hat szexmentes év után az óvszer felhúzásától elélveztem. Javulhat még a helyzet?

És a legszomorúbb, hogy utána nem állt fel rendesen, nyilván nem lett aznap semmi...

Szub lányok, nektek volt olyan szexben kívüli helyzet amikor lefogtak?

(Pl egy vízibomba csatánál tinédzserlánykét vagy más helyzetben)

Ez a helyzet nagyon kellemetlen? (Leírásban)

Van egy lány, aki nagyon tetszik régóta, úgy alakult, hogy megtudtam a nevét is, nyilván megnéztem utána a közösségi médiában a profiljait. Semmi kihívó kép nincsen róla, viszont mégis annyira felizgultam, hogy muszáj volt kielégítenem magam többször is, és tudom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!