Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tudom hogy a pasik oda vannak a tini csajokert De mi a helyzet a 30-40es nokkel ? Nektek bejonnek a tini fiuk ?

válasza:

válasza:Tavaly megismertem egy fiút, akkor 22 volt én meg 38. Na ő bejött. Határozott volt, nem adta fel a próbálkozásokat, mindig vidám és mosolygós volt. Korához képest éretten gondolkodott és intelligens is volt. Sokat utazgattunk , ettünk, ittunk, szexeltünk. Szép időszak volt.
Mielőtt jönnének, az "anyja lehetnél" beszólók. Nem néztek annak 😄. Ő magas normális testalkatú én jóval alacsonyabb vékony vagyok. Külföldi munka miatt lett vége.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:kb 16 éves korom óta nem jönnek be a tini fiúk
nem lehet összehasonlítani a tini fiúkat és a lányokat, teljesen más az érési folyamat, de az is, hogy egy felnőtt nő/férfi mire vágyik általában
Kapcsolódó kérdések:
Például alkohol hatása, buli heve vagy bármi más okból, normál, átlagos körülmények közt nem közösült volna az adott nővel, de mi volt az ok, és a körülmény, hogy akkor és ott megtette?
És a legszomorúbb, hogy utána nem állt fel rendesen, nyilván nem lett aznap semmi...
Vagy csak epp a helyzet, beszelgetes miatt?
(Pl egy vízibomba csatánál tinédzserlánykét vagy más helyzetben)
Van egy lány, aki nagyon tetszik régóta, úgy alakult, hogy megtudtam a nevét is, nyilván megnéztem utána a közösségi médiában a profiljait. Semmi kihívó kép nincsen róla, viszont mégis annyira felizgultam, hogy muszáj volt kielégítenem magam többször is, és tudom,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!