Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan srác, aki kapott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác, aki kapott itt csajról szexuális jellegű fotót (fotókat) esetleg, ami izgató is volt?

Figyelt kérdés

Általában - kevés tapasztalat alapján nem mindig jó, és izgató.

Nálatok hogy volt, ha volt rá példa?

ápr. 18. 01:24
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Van. Rövid videókat is. 👌
ápr. 18. 05:39
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Itt nem,de messengeren már kaptam
ápr. 18. 06:05
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Igen és találkoztunk is. De ennek 7 éve. Azóta sokat változtak itt is a dolgok
ápr. 18. 06:25
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Persze, nem is egytől.
ápr. 18. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Igen volt akivel találkoztam. Nem minden nőnek megy a tökéletes póz ha magukról csinálnak képet
ápr. 18. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt
ápr. 18. 18:57
 7/9 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Régen 10 éve meg régebben sokakkal cseréltünk képet, videót, söőt szexcsetelni is lehetett és az emberben nem igazán merült fel, hogy a túlsó részen ne olyan nemű lenne, mint aminek mondja magát.....
ápr. 19. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már kaptam. Fotót. De ronda volt, nagy tepsi seggű.
ápr. 19. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Manapság is. 👌

Kell, átküldjem? 🤷😎😎

máj. 3. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes előre szólnia a csajnak, ha a srác körül van metélve?

Csajok! Amikor voltatok már körülmetélt sráccal, ő előre szólt nektek erről vagy már csak az ágyban vettétek észre? Mennyire volt meglepő? Érdemes előre szólnia a srácnak ebben a helyzetben vagy egyáltalán nem kell ezt előre mondani?

Van olyan srác, aki szexi bugyira élvezett rá?

Arra gondolok, hogy fiatal csaj bugyija, de nem volt ott a csaj, csak a bugyi, így rá élveztél?

Húsz éves korod előtt, sokszor volt lehetőséged hasonló korú csajjal arra, hogy óvszer nélkül szexelj?

Ha gondolod leírhatod mennyi idősek voltatok akkor? Néhány alkalommal volt csak rá példa, vagy állandóan?

Ha egy srác szexuális témákat mond körülöttem direkt az mit jelent?

Sokszor néz, közeledik és sokszor szexuális dolgokat kiabál el mikor ott vagyok.

21 éves szűz srác vagyok és nagyon szeretném már az első alkalmat megélni (vagy csak túlesni rajta?), de elég tanácstalan vagyok.

21 éves koromra sikerült eljutnom oda, hogy nem sikerült még ágyba bújnom egyetlen nővel sem. Fura érzés, mert azt érzem, hogy már rég kellett volna valaminek történnie, de azt is érzem, hogy elrepültek felettem évek. Ennek a tini éveimben, gimi alatt meg kellett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!