Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győztél már meg valakit hogy adjon egy szopást vagy mutassa meg a melleit, mondjuk valamelyik ismerős, haver csaj akivel jóban vagy?
Figyelt kérdés
ápr. 19. 00:41
5/12 GreenFlow 

válasza:

válasza:Nem kell győzködni. Kialakul magától, ha olyan a kapcsolat.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Fotóztam egy ismerősöm, szép szája van különleges. Mondtam is neki hogy sok faszi kipróbálná biztos. Erre felajánlotta hogy leszop. Ott a parkolóban megtette.
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem, nem volt még ilyen. Orál dologra nem is akarnám őket kerni, nem vagyok önző
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem,de osztálykiránduláson voltunk Zebegényben,és két osztálytársnőmet láttam meztelenül.Ráadásul az osztály legjobb csajai voltak.Véletlen volt,de az a pár másodperc akkor nagyon jól esett.Kaptam tőlük amúgy utána,de akkor is megérte. :)
9/12 anonim 

válasza:

válasza:Én a seggét akartam megnézni, meg is mutatta. Másnap már dugtunk is.
10/12 anonim 

válasza:

válasza:Én egy csók/tapicsata után/közben arról győztem meg, hogy csak a végét kapja be! Olyan érzékien szopott le, hogy azóta is dobogós!
Kapcsolódó kérdések:
Találtátok már meg valamelyik családtag vagy ismerős, rokon szexuális segégeszközét?
Anya,apa,tesoját vagy rokon ismerős vibrátor,táborokba vagy ilyesmiket
Zavar, ha valamelyik ismerősöd rád gondolva maszturbál?
ha rád gondol, vagy a képedet nézi maszturbáció közben, akár úgy is, hogy neked van partnered
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!