Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihúzásos technikával elkerülh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihúzásos technikával elkerülhetem, hogy a barátnőm teherbe essen?

Figyelt kérdés

ápr. 19. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kockázatos.
ápr. 19. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha meddő vagy vagy a barátnőd meddő akkor el, de ehhez ki kell magatokat vizsgáltatni. 28/N.
ápr. 19. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerencse csak, nem védekezés.
ápr. 19. 16:29
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha Őt kihúzod a teraszra,Te meg kivered magadnak.
ápr. 19. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Időben...!? Igen! Bár van az előváladék!
ápr. 19. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Ez a kérdés még trollnak is rossz.
ápr. 19. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha megpörgeted a tárat egy coltban, és csak egy töltény hiányzik, elkerülheted, hogy fejbe lődd magad?

Ha mindketten egészségesek vagytok, akkor vagy terhes lesz, vagy nem…

ápr. 19. 17:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor müködik ha be sem teszed.
ápr. 19. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
100-ból 70 ember megússza egy évig is gyerek nélkül, de nagy sz.pás ha a 30-ban vagy benne. Előre meg nem tudni.
ápr. 19. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
nem éri meg! ne rontsd el az életed! egy fröccsenésnek életed végéig nyoma maradhat, amit nem fog lemosni semmilyen tisztítószer :S
ápr. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lányok ha a kis pénistem ellenére külsőleg és belsőleg mindenben kiteszek magamért elkerülhető a megalázás ?

13 centi sajnos a péniszem. Azt eltudom fogadni ha valakinek kevés és ez miatt elhagy. De ha rendes vagyok és mindentben igyekszem a naximumot nyújtani (kinézet, belső, életvitel) akkor azért az eljerülhető legalább hogy meg ne alázzatok és ne cikizzetek ?

Ha amúgy teljesen normális vagyok a lánnyal az ismerkedés alatt, elkerülhetem a megsemmisülést?

Sajnos csak 13 centi hosszra, vastagságra 3,5-4. A kérdésem arra vonatkozik, ha kedvesen, normálisan viselkedem az ismerkedés alatt, elkerülhetem, hogy szexnél, mikor meglátja, ne szóljon be például ilyet, hogy "hát ez meg hogy gondoltad?!"?

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Elkerülhető a szakítás?

Adott egy pár, akik jól kijönnek egyébként, még az ágyban is, de a férfinak olyan fétise van (láb), amit a nő nem hajlandó a legkisebb mértékben sem kielégíteni. A férfi nyilván nem csalná meg, de egyre jobban hiányzik neki a dolog.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!