Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél is van olyan, hogy teljes életet élnek, kiegyensúlyozottak, produktívak és sikeresek a munkájukban, derűsek, stb.. és mindezek ellenére lényegében egész nap a szexre gondolnak?

válasza:Jelen.
De csak a jó és élvezetes szexre. Nem a 3 percesekre.

válasza:En 50 feletti ferfi vagyok, es imadom a szexet, a minösegi fajtabol.Es igen, ott jar az eszem :D
#2 Tudhatjuk a korodat?

válasza:

válasza:

válasza:Egész nap nem, de ha van pár szabad percem akkor már igen. Ha kicsit több is van akkor pedig szexelek is, mindenhol vannak rá megfelelő partnerek.
25L

válasza:Hát nem egész nap ezen jár az eszem, mert van életem is, és egyre tartalmasabb/kitölti a napjaimat, de ha meglátok egy szép feneket bizony megmozdul a nadrág :)
Csak én élek nemi életet is, méghozzá elég jót, szóval nem kell ez töltse ki a teljes mentális életemet. Amúgymeg nagyon sokat kattogok, alapvetően ilyen vagyok, sokat segített az a technika, hogy napirendbe hoztam a kattogós peridóust. Meghatároztam, hogy a napi kattogni valókon a fotelemben agyalhatok 18-20h között, (akkor iszom meg az alvást támogató teámat) és kész. De beállítottam a hokis időmet, a hitéleti periódust, stb... Pár hét és az agyam megtanulta, hogy mikor mi következik, és radikálisan nő produktivitásod.

válasza:További kérdések:
Írjatok tippeket kérlek aki tud, és azt is hogy hogyan csináljam hogy élvezzem
Gyakran használod?
Formája, egyesen, görbe Mennyire érdekel hogy néz ki?
Van,hogy a barátom 1 vagy akár másfél órát is nyal,és a végére már azt kívánom hagyja abba? Soha nem volt olyan,hogy nekem a nyalás,vagy a behatolás bárkivel kellemes lett volna,mindig feszítő, fájó érzést éreztem, és hiába nedvesedtem be a csikló is beadta a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!