Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknél is van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

62evesFfi kérdése:

Nőknél is van olyan, hogy teljes életet élnek, kiegyensúlyozottak, produktívak és sikeresek a munkájukban, derűsek, stb.. és mindezek ellenére lényegében egész nap a szexre gondolnak?

Figyelt kérdés
ápr. 21. 06:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én ilyen vagyok férfiben :)
ápr. 21. 06:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

De csak a jó és élvezetes szexre. Nem a 3 percesekre.

ápr. 21. 07:31
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

En 50 feletti ferfi vagyok, es imadom a szexet, a minösegi fajtabol.Es igen, ott jar az eszem :D

#2 Tudhatjuk a korodat?

ápr. 21. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
2: És milyen a jó,élvezetes szex? :D
ápr. 21. 08:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulatból de 62 évesen megy is még a szex vagy csak egész nap álmodozol?
ápr. 21. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Biztos vannak ilyenek. Speciel nem vagyok ilyen. Mindennek megvan a helye és ideje
ápr. 21. 09:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egész nap nem, de ha van pár szabad percem akkor már igen. Ha kicsit több is van akkor pedig szexelek is, mindenhol vannak rá megfelelő partnerek.

25L

ápr. 21. 09:10
 8/12 Jacobs2 ***** válasza:
61%

Hát nem egész nap ezen jár az eszem, mert van életem is, és egyre tartalmasabb/kitölti a napjaimat, de ha meglátok egy szép feneket bizony megmozdul a nadrág :)

Csak én élek nemi életet is, méghozzá elég jót, szóval nem kell ez töltse ki a teljes mentális életemet. Amúgymeg nagyon sokat kattogok, alapvetően ilyen vagyok, sokat segített az a technika, hogy napirendbe hoztam a kattogós peridóust. Meghatároztam, hogy a napi kattogni valókon a fotelemben agyalhatok 18-20h között, (akkor iszom meg az alvást támogató teámat) és kész. De beállítottam a hokis időmet, a hitéleti periódust, stb... Pár hét és az agyam megtanulta, hogy mikor mi következik, és radikálisan nő produktivitásod.

ápr. 21. 09:12
 9/12 Jacobs2 ***** válasza:
jah bocsi, lemaradt a korom. 48F
ápr. 21. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak én gondolom, hogy ez a kérdes nőknek szólt? Akkor miért a vén kecske válaszol?
ápr. 21. 09:19
1 2

További kérdések:

Milyen tárgyat tudok a combom közé dugni, hogy élvezetes legyen a maszti? Bedugni semmit nem fogok!

Írjatok tippeket kérlek aki tud, és azt is hogy hogyan csináljam hogy élvezzem

Lányok, titeket mennyire érdekel a barátotok farkának a kinézete?

Formája, egyesen, görbe Mennyire érdekel hogy néz ki?

Hogy lehet az,hogy egészen fiatal korom óta, amikor elkezdtem a szexuális életet is fáj a behatolás, és ha be is nedvesedek, fájdalmon kívül nem...

Van,hogy a barátom 1 vagy akár másfél órát is nyal,és a végére már azt kívánom hagyja abba? Soha nem volt olyan,hogy nekem a nyalás,vagy a behatolás bárkivel kellemes lett volna,mindig feszítő, fájó érzést éreztem, és hiába nedvesedtem be a csikló is beadta a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!