Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről az állításról?
"Addig ne is szexeljen az ember, amíg nem tudja bevállalni a gyereket, ha teherbe esik"
Szerintem teljesen jogos az állítás, hiába van óvszer meg fogamzásgátló tabletta, azok csak 99%osan védenek, nem 100%osan. 19/l

válasza:

válasza:#11 inkább 99% / 1%-ra mondanám az arányt :) Pontosabban az állatvilág is az örömökért csinálja, ld. amikor Buksi ráugrik Fifikére a parkban akkor sem kiskutyák lebegnek a szeme előtt.
S az embernél is már rég el van baccva a dolog ha csak 1 db nettó gyerek miatt csinálod és nem azért mert szereted a párod, vágysz rá.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A pénz nem terem a semmiből. A populista intézkedések árát valakinek meg kell fizetni, ezek pedig a vállalkozások. A lakossági rezsicsökkentésért fejében a vállalkozások sokkal magasabb energiadíjat fizetnek, az szja csökkentések árát különadókkal kompenzálják, stb....
Pl ha vki szerelmesen néz a másikra, de mindent tagad,azt mondja kizárólag testi vonzalom vagy vmi miatt sehogy nem lehetnek együtt,vagy akármi magyarázat vagy pl fordítva, azt mondja fülig szerelmes,csak a másikra gondol folyton stb blabla,de a tekintetében mégsem látszik semmi
Nem a plasztikokra, hanem a természetes szépségekre kell gondolni elsősorban. (A kérdés elméleti, és szeretném ha kortól/nemtől függetlenül mindenki válaszolna.)
Véleményem szerintem még mindig azok a pasik viszik el a legtöbb nőt akiknek nagy dumájuk van! Hogy lehet az, hogy az legtöbb nő azt állítja, hogy nem szimpi ha egy pasi nyomulós, rámenős és nagy dumás, de ennek ellenére még is az ilyen pasik sikeresek?! Egy jó dumás...
- Cooler Master Storm Trooper Full Tower - ASUS X99 Rampage V Extreme LGA 2011-3 ATX Intel - Intel Core i7-5930K 3.5 GHz LGA 2011-V3 - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (4 x 4GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 - EVGA 04G-P4-2980-KR GeForce GTX 980 4GB 256-Bit GDDR5 PCI...
Ezen az előbb gondolkodtam,és kíváncsi lennék az itt jelenlévők véleményére.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!