Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyan nőkkel jövök össze akik szeretik a pisi szexet?

válasza:

válasza:

válasza:Adsz rájuk kérlek elérhetőséget? Haverom kérdi.. :D
Viccet félretéve, valószínűleg a bevállalósabb csajok jönnek be neked, vagy azokat vonzod magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Csak szerintem annnyira szexi?:)) én imádom! Maga a csaj is hihetetlenül szexi!
Azt tapasztaltam itt,h sok az olyan nő aki csak beszél ígérget vagy nem is nő!!szeretnék olyan nővel őszintén beszélni erről aki komolyan szereti ezt(és még mást is)tapasztalatok élmények ki hogy éli meg stb.ha van köztetek olyan aki komolyan gondolja írhat privátba is szívesen venném!köszönöm..46F
Aki szerint nem rám tartozik NE ÍRJON!!! Nemet és kort, illet a barátod/barátnőd korát is írjátok meg!
Csináljátok, engeditek a férjeteknek hogy lepisiljen? Milyen volt az első alkalom amikor a szátokba ment a pisi?
Amikor kézbe veszem a kezem is olyan lesz. Orálisan nem is csinálom, állítólag nem is szereti. Gumival szexelünk. Másnak is ilyen erős pisi szaga van? Korábban hasonlót nem tapasztaltam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!